ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Институции
Криминални
Общество
Бизнес
Явор Дачков: Държавата се управлява от Лена Бориславова
Автор: Екип Sofia24.bg 14:19 / 14.06.2022Коментари (16)694
©
"Очевиден разпад и приключване на промяната". С този коментар журналистът Явор Дачков започна анализа си на актуалната политическа обстановка в страната.

"Няма да има кабинет в рамките на този парламент. Няма да могат да купят достатъчно депутати. Губене на време е тази агония, не разбирам защо я правят, не е в техен интерес", добави той пред БНР и прогнозира предсрочни избори в края на септември.

Според Дачков досега "Продължаваме промяната" е можела да изглежда като жертва на заговора на мафията и Слави Трифонов, а сега започва тя да се държи като самата мафия:

"Хората започнаха да виждат все по-отвратителни сцени".

Журналистът изказа мнение, че с поведението си Кирил Петков и Асен Василев "наливат вода в мелницата на "Възраждане":

"Най-големият проблем за управлението са самите те. ... Това управление пада, защото те не могат да се справят с управлението. Колкото по-рано приключи този експеримент с Промяната, толкова по-добре".

По думите му държавата се управлява от Лена Бориславова, началник на кабинета на премиера Кирил Петков.

Най-голямото престъпление на управляващите е прекъсване на договора с "Газпром", смята Явор Дачков:

"Оставиха българската икономика в хаос - без ясни договори откъде ще идва друг газ. ...  В желанието да прехвърлят доставките от Русия на САЩ, откъдето е много по-скъпо, те направиха национално предателство. Ако другият газ е бил по-изгоден, мислите ли, че досега България нямаше да го купува. Кой е бил против Америка? Бойко Борисов ли, Сергей Станишев ли, Иван Костов, ли? България купува от Русия не защото е зависима от нея, а защото това е най-прекият, най-сигурният и най-евтиният от всички други възможни начини за доставки на газ".


Още по темата: общо новини по темата: 789
04.09.2022 »
10.08.2022 »
10.08.2022 »
29.07.2022 »
29.07.2022 »
28.07.2022 »
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И още нещо,лайняво тролче *римо* - колкото и да си правите регистрации и имена,резултатът е един същ - лайнявите тролчета си личат и миришат отдалече!
0
 
 
*римо*,от продължително лапане на пишката на киро лъжеца съвсем си изтъпял.Това тролчетата на пп - Пълните Простаци,сте много,ама много тъпи,брад,чед!Впрочем,пак цитирам,дано знаеш кого.....
0
 
 
Цветелина Бориславова ни управляваше десетина години сега защо да не ни управлява Ленчето Бориславова?
0
 
 
Дачков прав си ,но когато тази държава се управлява от САЩ друг избор нямаме .Договор с Газпром няма ,но с други държави има.Иначе ние си избрахме този парламент и виновни няма.
+2
 
 
….а русофилистиците да благодарят, защото можеха и да завършат там където те пращаха инакомислещите след 1944!
0
 
 
България не подписа нов договор с Газпром, поради факта, че Газпром едностранно наруши клаузите на подписания вече договор от 2021 година. Все пак България е независима държава, която има право и държи договорните отношения да бъдат спазвани! Свободен и с Достойнство!
+2
 
 
*Американският втечнен природен газ, получен в България, се оказа по-скъп от руския. Крайната цена на втечнения природен газ от САЩ за юни за доставка до българска граница е 87,482 долара/Mwh или 82,69 евро/Mwh, пише „Труд“ като се позовава на високопоставени източници от Министерството на енергетиката.Същевременно цената на г**а по договора с “Газпром експорт” за юни трябваше да бъде 74,16 евро/Mwh. Оказва се, че полученият втечнен природен газ от САЩ е с 8,53 евро/Mwh, или с 11,50% по-скъп от г**а на “Газпром експорт”, който правителството на Кирил Петков отказа да плати по предложения от руснаците начин.Цената на г**а в България, образувана с доставката на втечнен природен газ от САЩ, която беше одобрена от КЕВР за юни, е 141,36 лв./Мвч. За сравнение, ако получавахме газ по договора с “Газпром експорт”, цената за българските потребители щеше да бъде 127,71 лв./Мвч* * Само цитирам за сведение на другаря *римо* от Пълна Пунтамара - пп.
-2
 
 
Още един който говори наизуст, каквото пише в листчето спуснато от Москва. Аланкоолу, България плащаше на Газпром, най скъпата газ в цяла Европа. България купуваше от Газпром, не защото е най евтина, а защото нямахме друга алтернатива. България изпълняваше плановете на Русия, да опаше Европа с газопроводи, през които никой друг не може да ти доставя газ! България чинно изпълняваше пъкления план на Русия, да стане монополист на този пазар!
Коментарите са на публикуващите ги. Sofia24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Неправилно паркиране в София
Боклуците в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията