ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Астролог: Меркурий става директен на 2 октомври, когато са парламентарните избори у нас
Автор: Йоланда Пелова 11:17 / 20.09.2022Коментари (0)604
© Сотир Христов
Меркурий става директен на 2 октомври, когато са парламентарните избори у нас. Това каза за сутрешния блок "Добро утро, България" на Радио "Фокус" астрологът Валентина Радиева-Маренова. Според нея това е една положителна тенденция.

"Това от една страна е положително, защото вече ще имаме по-голяма яснота в сферите на Меркурий. Той ще бъде в Дева, можем да разчитаме на една делова атмосфера. Но за жалост в звездното небе има още един нехармоничен аспект, точно в тези дни 1 и 2 октомври, и то е между Меркурий, Марс и Нептун. За жалост, този аспект носи много неясноти, много неточности и заблуди, така че не съм много убедена, че ще имаме много конкретика на тези избори. Пък може да има много обърквания, дори може да се стигне до откровени лъжи. Съветвам хора, дори не касае само изборите, касае всяка една сферата нашето битие. Съветвам вашите да подхождат с крайно недоверие към всичко – ако подписват договори, да ги прочетат по няколко пъти. Изобщо, да претеглят нещата, които им се казват. Аспектът само по себе си говори: "Не вярвайте!“. Така че от една страна е добре, че Меркурий е директен, от друга страна имаме и малко затруднена ситуация. Честно казано, не смятам, че това е основният аспект астрологичен".

"По-главното земно събитие, според мен, е натегнатият аспект между две планети. Този период тече от 2 години, ще приключи до март 2023 година. Но този аспект е символ на борбата между старото и новото. Старото е Сатурн, а това, на което сме свикнали – стабилността или пък държавността, статуквото, а Уран е символ на промяната. Тоест, промените продължават. Аз мисля, че ще се получи една борба, и тя все още се усеща като едно огромно напрежение. Дори хората могат да го усещат във всяка една сфера на битието, че ще имат промени. Някои в личен план, други в социален, но със сигурност промяната продължава. Като казвам промяна, нямам предвид политическата партия с това име, говоря като принцип на действие. И това искам много ясно да го уточня", коментира Маренова.

Тя уточни, че аспектите ще повлияят на всички хора независимо под каква зодия са родени. "Но от март 2023 година Сатурн – чистачът на кармата го наричаме ние астролозите – преминава в зодиакалния знак Риби. Уран пък върви в Телец".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Мигрантски натиск към България
Катастрофи в София
Стрелба в Москва
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията