ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Джулиана Гани налитала да бие новия си мъж
Автор: Екип Sofia24.bg 09:59 / 26.09.2022Коментари (0)187
©
Джулиана Гани има доста труден характер, коментират запознати отблизо с личността й. Въпреки че демонстрира щастие с новия си мъж – полицая Теодор Гецов, бременната силиконката тормозела и него с редовни скандали, при това доста шумни и зрелищни. Преди няколко седмици двамата дори стигнали до бой в хотелски комплекс, издават пред "Уикенд" свидетели на грозната сцена. 

"Тези двамата се биха, замеряха се с чаши, бяха пробили дупка дори във вратата на стаята. И изведнъж – бебе! Нямам думи!", споделя с възмущение наблюдател на драматичния скандал. И други посетители в хотела свидетелстват за екшъна, който бил озвучен с крясъци от нейна страна. Чували се обиди като "нещастник", "мизерник", "лайно мръсно" и пр.

Преди броени дни Гани обяви, че е бременна за втори път и очаква дете в началото на следващата година. Тя има невръстен син на име Давид от бившия си Илиян Найденов, но сега се готви да посрещне още един наследник от актуалния си любовник Теодор.

"Бременността ми протича много леко, не съм спирала да пътувам, защото се чувствам отлично. До този момент съм качила 1 кг и 800 грама и изведнъж започнах да ям много пъпеш. Още мислим варианти за имена", разказа блондинката. За пореден път тя се интересува основно от визията си и от това колко кила е натрупала, а не толкова от здравето на бебето.

По време на първата си бременност Джулиана спазваше режим на хранене и най-голямото й притеснения бе, че може да надебелее и да се окръгли като бъчва. За нейно щастие, това не се случи и скоро след раждането тя върна добрата си форма. "Пожелавам на всички майки да изглеждат като мен!", доволна е блондинката с много естетични корекции.

Гани започна връзка с полицая Теодор веднага след развода с фитнес инструктора Илиян Найденов. Тя скоростно реши, че иска дете и от новия си мъж, което е учудващо, понеже доброволно остави родителските права над сина си Давид на бившия. Силиконката вижда 2-годишното момченце само през уикендите, а през останалото време за него се грижи баща му в Монтана. Тя е споделяла, че е стигнала до това решение, за да избегне още съдебни разправии и да си осигури спокойствие в личния живот. "Направих го за доброто на детето!", коментирала е Гани.

Хора от обкръжението на Джулиана твърдят, че тя съвсем целенасочено се отказала от родителските права, защото не й се занимавало с малкия Давид непрекъснато. Предпочитала да го вижда няколко дни в месеца, колкото да отбие номера, да му купи играчки и после да го върне обратно при баща му. Близките на Гани не изключват възможността тя да се държи по различен начин, ако се сдобие с така мечтаната дъщеря. Засега силиконката не издава пола на второто си дете.

Иначе Джулиана не спира да хвали новия си мъж, като явно цели да натрие носа на бившия. Според запознати обаче отношенията им далеч не са толкова розови, колкото се опитват да ги изкарат. Според приятели на Гани, тя в действителност държи под чехъл ченгето и няколко пъти е налитала да се бие с него.

Те са заедно съвсем отскоро, а Гани вече е надула корема и се натиска за поредната сватба. За 4 години риалити звездата има два провалени брака зад гърба си, но това не я спира отново да напира за венчавка. Прави впечатление, че след всеки развод тя бързо намира поредната "голяма любов". Досега обаче мъжете й не са се задържали дълго.


Още по темата: общо новини по темата: 7000
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1167 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Мигрантски натиск към България
Катастрофи в София
Стрелба в Москва
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията