ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Емили Тротинетката с нервни изблици - дават й успокоителни
Автор: Екип Sofia24.bg 12:32 / 23.04.2023Коментари (9)256
© Plovdiv24.bg
По всяка вероятност Емили Тротинетката ще се размине без ефективна осъдителна присъда за дейното си участие в бруталната гавра с 18-годишния Денислав Делчев – момчето със специални образователни потребности. Както вероятно си спомняте, то бе вързано на каишка и дресирано като куче в "МОЛ Пловдив“.

Сякаш това унижение не бе достатъчно, случката бе заснета на видео и разпространена в социалните мрежи от изживяващите се като инфлуенсъри Емили Йорданова, Тодор Огнянов – Куката и Петко Атанасов – Чеченеца. Вече втора седмица скандалното трио обитава килиите в следствения пловдивски арест, а прокуратурата повдигна обвинения, наказващи се с между 3 и 5 г. затвор.

Според държавното обвинение Даниел Йорданов, както е името на Емили Тротинетката по лична карта, Тодор Огнянов – Куката и Петко Атанасов – Чеченеца, са извършили в съучастие и сговор помежду си неправилни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи се в явно неуважение към обществото, като злодеянието по своето съдържание се отличава с изключителен дързост и цинизъм. За разлика от Куката и Чеченеца, Тротинетката е с чисто съдебно минало.

Заради липсата на кримидосие, а и поради рязко разклатилото се психично здраве, Тротинетката може много скоро да напусне тъмницата.

Надзирателите твърдят, че зад решетките най-популярната джендърка в България, често изпада в страховити нервни кризи. Опитвала да се самонарани, блъскайки главата си в стената, хапела си ръцете и пръстите до кръв.

Надзирателите всеки ден й дават успокоителни, за да укротят нервните й изблици, пише в. "Уикенд". Те обаче определят като категорична лъжа твърденията на Тротинетката, че е направила два опита за самоубийство.

Тя обяви пред съда, докато се гледаше мярката й за неотклонение, че е опитала да се обеси с чаршафа в килията, след което да си пререже и вените по време на разходка.

От ареста в Пловдив обаче бяха категорични, че при тях няма нито чаршафи, нито пък остри предмети, с които да си посегне. Въпреки това служебният адвокат на Тротинетката вече е пуснал жалба до пловдивския съд, твърдейки, че е с поставена психиатрична диагноза и е освидетелствана от ТЕЛК, и съответно не би следвало да е в килията.

Ако назначената нова психиатрична експертиза от съда бъде потвърдена от вещите лица, то законът трябва да бъде спазен и Емили да бъде изпратена в психиатрична клиника или пусната под домашен арест с електронна гривна на крака. Пловдивски магистрат, пожелал анонимност е категоричен, че Тротинетката ще отърве затвора.

Като основна причина той посочи не благоразположението на съдиите към транссексуалната лесбийка, за каквато се определя Даниел Йорданов, и да го осъдят на условен затвор, е страхът от бъдещи съдебни дела и наказателни процедури срещу България, които може да последват.

Именно, за да спестят създаването на бъдещи неприятни и позорни за държавата ситуации, пловдивските съдии ще предпочетат да накажат Тротинетката с условна присъда. Пловдивският магистрат обаче е почти сигурен, че Тротинетката ще трябва да полежи в психиатрична клиника.

Същевременно жреците на Темида едва ли ще бъдат толкоз благосклонни към другите двама провинили се – Тошо Куката и Петко Чеченеца. Макар и двамата да имат влиятелни роднини – братът на Чеченеца е зам.-кметът на Пловдив Димитър Караилиев, който бе принуден да подаде оставка, а бащата на Куката е бившият служител на ДАНС Огнян Чалъков. Двамата вероятно ще се сдобият с ефективни присъди от по 3 години затвор.

Разследването е установило, че Куката и Чеченеца са издирвали в продължение на месец "подходящ“ човек, с когото да се гаврят, дресирайки го като куче. Куката се вдъхновил от затворническо гей порно с гаври, заснето в Софийския затвор преди 17 г. от рецидивиста Янко Ваташки – Лудия.


Още по темата: общо новини по темата: 79
29.11.2023 »
17.10.2023 »
22.07.2023 »
20.07.2023 »
20.07.2023 »
19.07.2023 »
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Докато нормалните хора бъдат ДЕСКРИМИНИРАНИ да сметка ,на Гейове,Цигани, Жени и подобни така ще е.
0
 
 
Има много тесни , ограничени пространства където психиатричните диагнози са полезни и се използват от компетентни лица. Когато медиите започват да се упражняват с тях или други неопитни лица вече говорим за стигма. Емили не представлява хората с определена диагноза, нито действята й. Много тъжно ми стана че в този казус не само агресора но и жертвата може да претърпи обществено порицание защо лица и институции които не разбират от тия неща могат да го лишат от шофьорска книжка и от работа. Имаше голям риск Емили да стигне до това положение поради авантюрите с тротонетката и жалко че се стигна дотам.
0
 
 
Ако някой очаква ефективна присъда за това нещо за който и да е от тримата явно е много далече от реалността Може да сравним това деяние с каквото и да е друго за което присъдите за условни пробация или дори административни наказания и ще видим че това деяниеу освен повод за лицемерен вой от псевдо моралисти няма никаква друга стойтост
0
 
 
Защо се обръщате към този гсподин сякаш е жена.Той си е мъж, казвайте му той,него и т.н.Като е с психични проблеми да го водят на бараките зад Хирургиите,да го лекуват там.
0
 
 
Е как ще и се размине? Наръгала баща си с нож. Трябва да има присъда!
Коментарите са на публикуващите ги. Sofia24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Мигрантски натиск към България
Катастрофи в София
Стрелба в Москва
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията