ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Йорданка Христова: Още не съм си получила хонорара за химна на ЦСКА
Автор: Екип Sofia24.bg 12:08 / 29.08.2022Коментари (0)649
© cska.bg
Етрадната ни прима Йорданка Христова е заклет фен на ЦСКА, чийто химн - "Сърца червени“, изпълнява. Преди днешния мач между двата отбора с името ЦСКА в Първа лига тя заяви, че е плътно зад тима от "Армията“ и е възмутена как БФС допуска в елита два клуба с едно име. Христова е щастлива, че химнът на отбора "Сърца червени“ се пуска преди мачовете, както и на почивката между двете полувремена и след края на срещите. Певицата обаче разкри, че все още не е получила хонорар за химна на ЦСКА.

"Ето да има нещо, което да радва феновете. Песента е прекрасна! Сашо Томов беше президент на ЦСКА при предната голяма годишнина. Тогава имаше голям концерт и записахме специално и една друга песен пак за отбора, за юбилея. Аз поръчах всичко, музика върху текста, аранжимент, студио, запис...всичко. Дори Дучето дойде с още фенове, които викаха за ЦСКА.

И пях двете песни на юбилейния концерт и не съм получила хонорар. Нито за песента, която съм платила, нито за моето участие. Това е вярно. Александър Томов не ми е платил за песента и пеенето. Аз вероятно не съм единствената, на която дължи пари. Сигурно има и други", заяви Йорданка Христова пред "Мач Телеграф“. 

Тя е възмутена от факта, че има два отбора, които носят името ЦСКА.

"Безумно съм възмутена, че БФС разрешава съществуването на два клуба в Първа лига, които да носят едно име. Те го допускат, защото са против ЦСКА и повечето са левскари. Те не желаят да има един ЦСКА. Аз нямам друго обяснение, защото юридически не знам как ЦСКА не са подали сигнал във ФИФА. Знам, че е разрешено в по-ниските нива на българския футбол, но да има два отбора в Първа лига с едно име, това го няма никъде! Това е абсолютно незаконно и забранено!", добави Христова. 

"Също така химна, който имах удоволствието да изпълня преди години, автор е Евгени Димитров – Маестрото, аз не съм съгласна този химн да звучи на мачовете на другия ЦСКА. Аз съм зад Гриша Ганчев и зад този ЦСКА, който познавам отдавна. Зад Ганчев съм, който се бори със зъби и нокти за ЦСКА, който плаща всякакви дългове. Никой друг от държавата, както на други отбори не прощава и не дава стадиони и т.н. Иначе "червените“ не са в добър състав и форма, какъвто предпочитам да виждам. Правят се глупави грешки", каза още певицата.

"Стойчо Младенов много го харесвах, но не може така да отиде от тук там. Това са интриги и господин Найденов непрекъснато се чуди кой ветеран от ЦСКА да покани и наеме, за да дразни и събира фенове. Това е безобразие. Защо трябва да разединяваме един клуб, който има толкова качества, колкото много малко отбори в България могат да се похвалят. След 10 ноември им дадоха и стадиони и какво ли не, а ЦСКА няма нищо, защото се чудеха кой да вземе имотите. Аз от малка съм от ЦСКА и още съм привърженик на тима, въпреки че съм братовчедка на Георги Аспарухов. Не мога да приема явни неща, които не са справедливи", сподели Йорданка Христова.

Много неприятна е и случката с допинг скандала около Георги Йомов. Густаво Бусато имаше прекрасни изяви, но напоследък и неговата форма спадна и допусна нелеп гол срещу Базел. Бойкот на феновете може да има, защото играят парите. Онзи господин вероятно зарибява агитки, лидери и т.н. За мен тук всичко е въпрос на пари. Това е отвратително. Найденов защо трябваше да прави този отбор? За това, че Ганчев плати толкова дългове и е дал толкова неща и се отказа от Литекс, който беше шампион, той се оттегли в името на ЦСКА.

Две години играха по ниските групи... Бясна съм, затова, че се допуска такова нещо. Явно така им е по-удобно на разни играчи. Тук има игри. Да не говори, че това с хазарта са мошенически истории, където се въртят пари и там могат да купят всеки. Особено в тази криза...", добави още тя.

Йорданка Христова пизна, че напоследък не ходи по мачове, защото много се пали, вика и псува, а не й отива.

"Мога да си загубя и гласа по този начин", признава тя.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Космическа надпревара
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
Парламентарни избори 2023 г.
План за възстановяване и устойчивост на България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията