ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тенис залози на US Open турнир в WINBET
Автор: Екип Sofia24.bg 19:01 / 08.09.2022Коментари (0)287
©
Остават броени дни до края на тазгодишното Открито първенство на САЩ по тенис - US Open. Това е заключителната надпревара от Големия шлем за годината, а най-добрите мъже и жени на планетата си оспорват един от най-ценните трофеи в спорта.

Както е известно, един от най-добрите тенисисти в света Новак Джокович не бе допуснат да участва в състезанието заради отказа си да се ваксинира против COVID-19. В същото време рекордьорът по брой титли от Големия шлем Рафаел Надал бе шокиран от американеца Франсис Тиафо и напусна надпреварата още в 1/8-финалната фаза.

При жените поставената под №1 в схемата Ига Швьонтек продължава по план, като полякинята успешно достигна 1/2-финалите. Там нейна съперничка ще бъде ракетата на Беларус и поставена под №6 Арина Сабаленка. В другия 1/2-финал сили ще премерят Каролин Гарсия от Франция и Онс Джабер от Швейцария.

При мъжете в единия 1/2-финал ще се срещнат Карен Хачанов и Каспер Рууд, докато в другия възможностите си ще тестват “екзекуторът" на Надал Франсис Тиафо и сънародникът на Матадора Карлос Алкарас.

Изживей емоциите на US Open с WINBET

Остават само няколко дни до големите финали в Ню Йорк, но хазартен оператор №1 на България WINBET ще ви позволи да завършите тенис емоциите си със стил.

За това спомага специалната промоция Турнир Спорт US Open на WINBET с общ награден фонд в размер на 15 000 лева. До самия край на надпреварата имате възможност да се включите в турнира, като за участие е нужно да направите своите предвиждания в секции “Спорт" и “На Живо". Добрата новина е, че операторът не поставя ограничения по отношение на минималния коефициент на залога или минималната сума. Няма ограчение и за броя на поставените предвиждания. Класират се както единични, така и множествени залози. Използването на функцията кеш аут също е позволена в рамките на турнира.

От WINBET посочват, че точкуването на играчите се определя по формулата Нетна печалба x коефициент. Иначе казано, ако вашата нетна печалба е 100 лева, а коефициентът на залога ви е 2.5, то вие печелите 250 точки за класирането. Надпреварата се провежда на два етапа - дневен и генерален, като за първо място в генералното класиране се предвижда награда от 500 лева

Кои са фаворитите на US Open?

Повечето експерти смятат, че фаворити за място на финала са испанецът Карлос Алкарас и норвежецът Каспер Рууд, които са наложиха като едни от най-добрите тенисисти в света. С отстраняването на Рафаел Надал обаче Франсис Тиафо подсказа, че е готов за преследване на големи цели. 24-годишният американец има спечелена само една титла в кариерата си до момента, но може би звездният му миг предстои?

В същото време, при жените ситуацията е “всички срещу Ига Швьонтек". Полякинята е безспорно най-добрата тенисистка в света в момента и е абсолютен фаворит за триумф в Ню Йорк. Остава да видим дали тя ще издържи на напрежението, имайки предвид, че очакванията към нея са масивни.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Нова серия протести в подкрепа на "Мини Марица Изток" блокират АМ "Тракия"
Реформи в БДЖ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията