ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
За пръв път от 83 г. Юпитер и Уран се срещат в Телец: Какви изненади очакват всяка зодия?
Автор: Екип Sofia24.bg 09:16 / 20.04.2024Коментари (0)654
©
Този уикенд две планети се събират и се очаква всички да усетим ефекта от това.

Днес бележим началото на съвпада Юпитер - Уран. Това е космическа връзка, която ще се случи за първи път в знака Телец от 1941 г. насам.

Това е рядко астрологично събитие, тъй като двете планети съвпадат приблизително веднъж на всеки 14 години. А съвпадът на Юпитер и Уран именно в Телец се смята за един от най-напрегнатите периоди от астрологичния календар за 2024 г.

Астрологът на PEOPLE Кайл Томас потвърждава, че вероятно ще почувстваме ефектите от тази планетарна връзка в съответствие с нашите зодиакални знаци.

Юпитер е планетата на късмета, а Уран е планетата на изненадите и Томас прогнозира, че сливането на техните енергии ще доведе до "шокиращи обрати на съдбата, големи пробиви или сривове или неочаквани събития".

Уран ще пребивава в Телец от събота до 7 юли 2025 г. След това ще се премести в Близнаци, докато не стане ретрограден през ноември, където ще остане до април 2026 г.

Всичко, което трябва да очакваме според зодията:

Овен

Астрологът предупреждава, че Юпитер ще премине във вашата финансова зона, което може да доведе до внезапни промени във паричното ви състояние в дните около 20 април. Той отбелязва, че това е добър момент да обмислите инвестиране, да се стремите да спечелите повече от странични занимания или дори да потърсите нова работа.

Телец

Не стойте и не очаквайте всичките ви мечти да се сбъднат, без ясно да знаете какво искате и да предприемете правилните действия, за да го постигнете. Голяма неочаквана печалба, пробив в кариерата или изненадващо събитие може да ви очаква около 20 април. Това може да е надежда, стремеж или мечта, която имате от известно време. Предприемайте действия в правилния момент и бъдете смели в изграждането на живота си и преследването на това, което запалва сърцето ви.

Близнаци

Близнаци, нещата ще изглеждат по-ясни с приближаването на срещата на Юпитер и Уран. Томас посочва да очаквате ярки и мощни разкрития около 20 април. За вас се задава голямо лично пробуждане, добавя той. То може да е свързано с личните ви стремежи, както и със скрити намерения и мотиви на хора от близкото ви обкръжение. По-вероятно е разкритията да бъдат в позитивен аспект, отбелязва още той.

Рак

Астрологът прогнозира, че около този планетарен съвпад ще усетите порив към растеж и радост във вашия социален живот, в интеракцията с групи и общности. Не е изключено да ви развълнуват и романтични афери или просто да усетите нов пламък с половинката си. Подгответе се за важни новини, възможност, щастлив пробив или радостно събитие, които да изскочат около 20 април. Ако имате нужда да помолите някого за услуга, за да достигнете свяо цел, надежда или мечта, не се колебайте.

Лъв

Пригответе се за промени в кариерата си. Скоро на хоризонта може да се появи голяма промяна, внезапна печалба или пробив, свързан с вашата кариера или професионален живот – особено около 20 април. Ако искате да рискувате и да се устремите към успеха, планирайте нещо важно близо до този момент. Може да става въпрос за нещо като кандидатстване за вашата мечтана работа или ново занимание, което ще ви донесе ползи в дългосрочен план.

Дева

Вас ви очаква голям момент на късмет или промяна около този планетарен съвпад. Очаквайте ги в сфери, които включват пътуване на дълги разстояния, международен бизнес, роднини, академичен растеж, медийни начинания. Може да ви бъде предложена променяща живота възможност за личен или професионален растеж или просто да се почувствате изпълнени със смелост да се впуснете в нова територия.

Везни

Томас прогнозира, че този месец може да ви очаква голяма промяна около активи, инвестиции, финанси, изплащания на заеми и задължения, наследство или споразумение – особено близо до 20 април, времето на съвпада. Тази енергия може да увеличи и доходите на вашия партньор. Това също е вероятно да допринесе за повече интимност, доверие и чувство за сплотеност между вас двамата.

Скорпион

Внимавайте за партньорствата си, Скорпиони! В този момент трябва да наблегнете на въпросите за взаимоотношенията. Съвпадът на Юпитер и Уран може да доведе до внезапна промяна или щастливо развитие около партньорство, договори или преговори. Не е изключено да бъдете изненадани с промяна в романтичния си статут. Уран е планетата на неизвестното, така че това, което очаквате да се случи, рядко ще се случва.

Стрелец

Пригответе се за новини. Имайте предвид, че внезапна промяна или пробив може да се случи близо до 20 април, когато Юпитер се обедини с Уран. Тази астрологична връзка ще предизвика енергия, която може да ви накара да се съсредоточите върху една от следните теми: продуктивност, заетост, колеги или персонал, физическо здраве и фитнес или домашни любимци. Вероятни са шокиращи или вълнуващи новини, добавя астрологът.

Козирог

Томас предсказва, че при вас може да се случи голям обрат на съдбата или да получите внезапна новина около 20 април в една от следните сфери: истинска любов, ухажване, деца или плодовитост. Томас казва, че може да си доставите радост чрез хобита, игри, спорт, отдих или творчество, за да се заредите с енергия и вдъхновение за промяна. Той съветва още да планирате нещо специално и да рискувате.

Водолей

Томас предупреждава да обърнете внимание на всичко, което се променя около дома, семейството или домашния ви живот, когато Юпитер се обедини с Уран, вашият планетарен управител. Това гарантира, че за вас нещо ще се промени в много важен аспект. Може да бъде нещо толкова просто, колкото намирането на мечтаната от вас мебел или обаждане от отдавна забравен приятел, или по-важно като намиране на мечтания дом и получаване на оферта, за която не сте подозирали. Затова и съветът към вас е да очаквате неочакваното.

Риби

Дръжте очите и ушите си отворени, Риби. Астрологът ви съветва да обърнете допълнително внимание на всичко, което се появява в живота ви около 20 април, защото Юпитер и Уран ще се обединят във вашата интелектуална и пътешествена зона. Може да става въпрос за пробив, гениална идея, важен разговор, който променя гледната ви точка или новини от приятел, брат или сестра или съсед, които ще ви оставят изненадани. Скоро може да се появят и вълнуващи възможности за комуникация или пътуване, пише Edna.bg.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Купа на България сезон 2023/24
Хороскоп за деня
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Градският транспорт в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията