ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Бизнес
Институции
Криминални
Общество
Бившата на Семерджиев проговори: В МВР са продажни и обичат парите, Георги е свестен!
Автор: Екип Sofia24.bg 13:35 / 13.07.2022Коментари (6)1032
"Не е изключено Георги да е бил отвлечен. Той имаше проблеми в работата си с бивши негови съдружници. От МВР твърдят, че не е отвлечен, но май е. И то от някой на доста по-високо ниво, на когото му в платено. Затова толкова доказателства се затриха."

Това сподели бившата приятелка на Георги Семерджиев - Вероника Никифорова. Мацката става популярна в България, след като печели титлата "Мис Силикон" преди няколко години.

Тунингованата мацка е имала връзка с обвинения за зверската катастрофа в центъра на София, при която загинаха две жени. Силиконката и Семерджиев не са заедно от две години. Ала продължават да са близки и поддържат контакт.

И двамата обичали високите скорости и често шофирали извън ограниченията. Това била една от причините да станат двойка.

"Познавам го от повече от 3 години, както и семейството му. Изключително народни и съвестни хора, както и самият той. Помагал ми е в доста неща и не само. Моите родители също познават Георги и не могат да повярват на случката. Искам да изкажа съболезнования към семействата на момичетата. Да, можеше и аз да съм на тяхно място, но можеше и синът на някой политик, депутат или бизнесмен да е на мястото на Георги. Тогава нямаше да има такава гласност според мен", започна разказа си Никифорова.

Тя и Георги за последно се чули две седмици преди фаталния инцидент.

"По повод катастрофата не знам какво се е случило. Мога само да кажа, че Георги обичаше да спортува. Не знам съзнателно ли е употребил наркотик, или някой нещо му е сложил", обясни Никифорова.

Плеймейтката твърди, че книжката на Семерджиев не е фалшива. Документът за шофиране му е издаден от Швейцария, категорична е силиконката.

"Лично с него бях в Цюрих, като я извади", споделя Никифорова, която има 1200 кубика в гърдите си.

Твърдението на бившата приятелка на Семерджиев бе опровергано от Интерпол - Берн. В запитване от българското вътрешно министерство към колегите им Швейцария става ясно, че Семерджиев не е имал документ да управлява автомобил, издаден от алпийската страна.

"Не е издавано швейцарско свидетелството за управление на МПС на Георги Семерджиев", пишат в отговор от Интерпол. Той е получен от швейцарските власти на 7 юли. В него се посочва, че водачът не е регистриран в националната база данни на страната за притежатели на свидетелство за управление. Семерджиев нямал валидна шофьорска книжка (настояща или предишна), издадена от швейцарските власти.

Силиконовата бомба се надява случаят с бившето й гадже да се изясни възможно по-бързо. Вероника твърди, че знае за подкупи от страна на МВР.

"Там са продажни и обичат парите - изригна тя. - Лично пред мен са били подкупвани над 10 000 пъти. Не плюйте по Георги. Няма да върнем невинните момичета. Плюйте и осъждайте себе си на доживотен затвор, защото преди изборите се избивате да взимате парите, а после защо нямало закони. Георги, с теб сме", казва още плеймейтката.

По думите й в момента Семерджиев си има сериозна приятелка. Коя е тя, Вероника не издава. "Не е нужно да се знае. На момичето със сигурност не й до това сега", каза за финал Никифорова.

Съмнения дали Симона е била в колата

Все още не се знае дали полицайката Симона Радева е била в колата до Георги Семерджиев. Това казаха от Софийската градска прокуратура.

"Чака се ДНК експертиза. Тя ще покаже дали Радева е била спътница на Семерджиев по време на зверската катастрофа", обясниха още от прокуратурата.

В медиите се завъртя теория, че полицайката е помогнала на Семерджиев да се прибере в дома си в столичния квартал "Лозенец", но не е била с него във фаталния джип.

Според писанията Георги е звъннал на полицайката. Това се случва малко след като удря на двете жени. Според последните версии след разговора Симона Радева пристига и му носи стълбата, с която Семерджиев се прибира вкъщи през терасата на първия етаж, защото си е загубил ключовете при катастрофата.

Майката на Симона обяви в края на миналата седмица, че дъщеря й не е била в колата, пише "България Днес".


Още по темата: общо новини по темата: 259
22.03.2024 »
21.03.2024 »
14.03.2024 »
06.03.2024 »
06.03.2024 »
23.02.2024 »
предишна страница [ 1/44 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да, свестен е ама само в твоята куха глава! Крушата не пада по-далеч от дървото!!! Сещаш се нали? Явно ти и твоето семейство сте тотален провал, воденичен камък за обществото! Не сте нужни никому!!! Ако се изселите от държавата ще бъде най-умното нещо, което ще направите в живота си! А, да! Полицията е корумпирана..... абсолютно вярно е, но това е така заради такива като вас! Сега ще ви издоят здраво, ще ви занулят, а конкуренцията ще се погрижи за славейчето, което е пропяло в клетката!!! Въобще ви предстои един безкраен празник.... ЧЕСТИТО!!!
на 14.07.2022 г.
0
 
 
Когато силиконът в главата е повече от мозъка... това е резултата!
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 13.07.2022 г.
+3
 
 
Твърди, че е имал швейцарска книжка, а от Швейцария официално отрекоха да е издавана. Как да вярвам на останалите и думи?
+3
 
 
Каката казва че той оттам си я купил книжката не че е карал курс и е издържал изпит.Изкарал си я човека и толкова.
+4
 
 
Абсолютно вярно ,останахме си държавата на мутрите
+9
 
 
Отвлчен от извънземни, как може този още да не е осъден и да не са му лепнали най тежката присъда? Има достатъчно свидетели че този е карал автомобила той е смачкал хората той е бягал, едната му обувка на пътя другата в тях като и на клиповете се вижда че бяга с една обувка ама не бил той ? Нарушени са всички морални и неморални закони кара без изобщо да има свидетелство за управление, автомобила е с фалшиви номера, кара с превишена скорост, дрогиран, пиян обува 2 момичета и бяга. Крие се като мишка и после го отвлекли не бил той. Ако аз бутна по невнимание човек на пътя без да го убия, без да съм пиян, да не съм превишил скоростта, да не съм дрогиран и автомобила ми да е изряден ще лежа в затвора сигурно а тоя още седи и направо да го пускат да му издадът една книжка и да му подарят някоя конфискувана кола за награда... Винаги едно и също няма промяна в нищо вървим все по зле няма да осатнат нормални хора в тази държава до 10 години.
Коментарите са на публикуващите ги. Sofia24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Софийски новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Мигрантски натиск към България
Катастрофи в София
Стрелба в Москва
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията