ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (4)
Бербатов с оценка за БФС: Трябва да сложим двойки на много места
Автор: Екип Sofia24.bg 19:17 / 24.11.2021Коментари (0)3419
© БНР
Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов отново се изказа остро по адрес на настоящото ръководство на централата. Той говори пред медиите, след като посети деца от Академията на ЦСКА-София и постави слаба оценка на БФС.

"БФС задължава клубовете да подпишат декларация, според която не искат да се обжалват решенията на Конгреса. Тези декларации се разпространяват в момента. Не можеш да задължиш някой клуб как да гласува. Видяхте какви разминавания има и клубовете решиха да обжалват. БФС се опитва да спре това нещо. Март месец пак ще има конгрес. Има точка, че той трябва да бъде изборен. Техният мандат свършва на 18 март", заяви Бербатов.

"Подписката за изборен конгрес върви добре. Те ще се опитат да я премахнат, но на тази дата им свършва мандатът. Подкрепата към нас я има на всяко ниво. Всички гледаме към подобряване бъдещето на футбола. Ще бъдат изненадани колко клубове ще се присъединят към нас. Клубовете са разочаровани от тях", добави още той. 

"Нашият план и посланията ни са постоянно в публичното пространство. Времето за промяна е тук. Уставът на БФС трябва да бъде променен. Няма нищо ново. Нашите послания са едни и същи", призна Бербатов.

"Протоколът беше прикрепен към пълномощно на адвоката на БФС. Този документ не може да се гледа. Затова и протоколът бе прикрепен към него, за да не го види никой. Един клуб искаше протокола, но не му се даде. 100 процента има още нарушения. Най-голямото разминаване е с аудиозаписа", каза Бербатов.

"Очаквам същите неща от БФС. Пак има подтикване, притискане: "Вземи тези топки, тази екипировка, пък после гласувай за нас". Мисля, че има клубове, които не искат да приемат това, което правим. Задължението ни е да покажем нашата платформа, а те как ще гласуват си е тяхно решение. Трябва обаче да се действа по устав и по закон", добави Димитър Бербатов.

"Оценката на БФС - трябва да сложим двойки на много места. В по-голямо количество са двойките, може да има и тройки някъде, но не са много. Да си слагаш шестици навсякъде обаче не е добре. Показваме нещата, които трябва да се подобрят, но нищо не се прави от тях", заяви Бербатов.
Още по темата: общо новини по темата: 69
04.02.2024
16.01.2024
13.10.2022
22.06.2022
17.06.2022
17.06.2022
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Ето къде може да гледате мача между Григор Димитров и Карлос Алкарас
Левски обяви стартирането на продажбата на билети за мача с Лудогорец
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията