ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (3)
Димитър Бербатов демонстрира ММА умения и отново нападна БФС
Автор: Екип Sofia24.bg 20:24 / 25.11.2021Коментари (0)3468
© Инстаграм
Бербатов обича футбола, но има и други любими занимания. Както е известно, той често рисува, а също така поддържа форма с йога, футбол и фитнес.

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед често слага ръкавиците, за да  покаже на последователите си в Инстаграм как налага боксова круша с крака и ръце.

Освен към футбола, Бербатов има специално отношение и към йогата.

Няколко са причините, които стоят зад избора му. На първо място те са свързани с намирането на неговото вътрешно спокойствие и баланс.

Йогата помага на хората да разтягат мускулната си маса, като по този начин тялото става по-гъвкаво и издържливо. 

Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс запали Бербатов по йогата.

Преди време Бербо сподели, че не е необходимо да бъдеш експерт, за да започнеш да правиш асани. И даде себе си за пример.

Според Бербатов, йогата ще ни направи по-силни и балансирани. И ще ни помогне да се чувстваме много по-добре.

Бербатов продължава своята битка с настоящото ръководство на БФС. Битката е трудна, задължително е Бербо да бъде спокоен и в добра физическа форма.

Кандидатът за президент на БФС и неговият екип отново атакуваха ръководителите на футболната централа, както и техните действия. По думите им от "Бояна" изискват от клубовете да подпишат писма, с които да заявят несъгласие с обжалването на проведения на 12 октомври Конгрес. 

Ето какво пише още във Фейсбук страницата "Р-Еволюцията е тук":

"Факт е поредното безумно действие на ръководството на БФС. На зоналните съвети на БФС е възложена задачата да започнат събирането на писма от клубовете без никаква правна стойност и с напълно неадекватно съдържание. 

Безумието се състои в това, че по същество с въпросните писма БФС изисква от своите членове да изкажат несъгласие и да се откажат от правата си по Устав и Закон. 

Така от клубовете се изисква настойчиво да подпишат писма, с което заявяват несъгласие с обжалването на Конгреса от 12.10.2021 г. с аргумента, че членството на новите клубове е от важно значение за развитието на футбола. 

Кое е това нещо, което заплашва членството в БФС на който и да е клуб и по какъв начин обжалването на умишлено проваления от Борислав Михайлов конгрес има отношение по темата, така и не става ясно. На 18.03.2022 г. има свикан конгрес, на който заявилите членство в БФС клубове ще бъдат приети като пълноправни членове на футболния съюз.

Надеждите на всички нас, а и на клубовете, са, че през март 2022 г. конгресът няма да бъде опорочен от Михайлов и всички клубове ще бъдат едно цяло в борбата си за промяна. Нелепо е да се смята, че упражняването на каквито и да е права на клубовете заплашва нечие членство в БФС.

Изисква се само малко търпение и смелост. Ясно обаче е това, че с подобни действия се цели не само да се противопоставят клубовете едни на други, но и може би БФС да провери колко са тези, които все още са готови да действат под команда и от страх. 

Нека отговорим – няма такива! Времената на заплахи и манипулации приключиха. Идва ред на спазването на Устава и Закона. Идва ред на времена, в които ще се работи в интерес на футбола и в интерес на клубовете, които са членове на БФС, а не срещу тях. 

И един съвет – не притискайте ръководителите на зоналните съвети с подобни "задачи", само защото получават заплати от БФС.

Не ги поставяйте в подобно унизително положение, защото това са хората, чиято работа се заплаща най-ниско, а на тях се крепи провеждането на първенствата и турнирите.Без тях ще спре и спортно-състезателната дейност на БФС.

Поне ги оставете да си вършат работата, а не ги карайте да се излагат пред клубовете с подобни смехотворни писъмца."

Още по темата: общо новини по темата: 69
04.02.2024
16.01.2024
13.10.2022
22.06.2022
17.06.2022
17.06.2022
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Олимпийският шампион дели Григор Димитров от връщане в Топ 10
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията