ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (5)
ЦСКА 1948 загуби във Варна
Автор: Екип Sofia24.bg 16:24 / 06.12.2021Коментари (0)3245
©
ЦСКА 1948 отстъпи с 0:2 на Черно море в мач от 18-ия кръг на Първа лига. Столичният тим е на 10 позиция във временното класиране с актив от 18 точки.

Варненци се доближиха само на точка от втората позиция, която в момента се заема от ЦСКА-София с 33  пункта. Черно море е на третото място с 32 точки.

Първото голово положение в мача дойде в 4-ата минута. То се откри пред столичния тим ЦСКА 1948. Емил Мартинов центрира отдясно, а Виктор Попов  опита с гърди да отклони топката към своя вратар, Иван Дюлгеров обаче внимаваше и се намеси отлично. Вратарят успя да изпревари Галин Иванов, който се опита да направи добавка.

В 12-ата минута Черно море беше близо до попадението. Леандро Андраде изведе превъзходно Евгени Сердюк, който шутира, но Даниел Наумов изби в ъглов удар.

Две минути по-късно Емил Мартинов отправи опасен изстрел от дистанция, но  Иван Дюлгеров се намеси блестящо.

В 28-ата минута домакините се възползваха от статично положение и поведоха в резултата. Топката беше центрирана от корнер, Влатко Дробаров пропусна, а капитанът Даниел Димов с глава вкара топката в мрежата за 1:0.

Малко след попадението "моряците" получиха шанс да обстрелват вратата на Наумов. Сердюк изпълни директно пряк свободен удар, но топката премина на сантиметри покрай левия страничен стълб.

Резултатът се запази непроменен до почивката. Пет минути след началото на втората част гостите организираха добра атака, която обаче не завърши с попадение. Денислав Александров преодоля Дюлгеров, но си поведе твърде дълго топката, която напусна очертанията на терена.

В 63-тата минута Родриго Енрике проби в наказателното поле, но ударът му от малък ъгъл беше отразен от Наумов. В ответната атака гостите имаха претенции за дузпа. Родриго се беше върнал в защита и повали Георги Русев в наказателното поле. Главният съдия Станимир Тренчев обаче прецени, че няма основания да посочи бялата точка. Не последва и намеса на ВАР.

В 67-ата минута Панайотов стреля много неточно, а секунди по-късно отново той  пробва рефлексите на Наумов, но стражът плонжира и спаси.

Пабло Гарсия оформи крайния резултат в последната минута на срещата.

Стартови състави: 

Черно море: Иван Дюлгеров, Виктор Попов, Живко Атанасов, Влатко Дробаров, Даниел ДимовВасил Панайотов, Цветомир Панов, Пабло Гарсия, Леандро Андраде, Велислав Василев, Евгений Сердюк

Треньор: Илиан Илиев

ЦСКА 1948: Даниел Наумов, Марио Топузов, Симеон Петров, Георги Ангелов, Лазар Марин, Ивайло Чочев, Емил Мартинов, Галин Иванов, Ангел Бастунов, Георги Русев, Денислав Ангелов

Треньор: Николай Киров

В същото време, Ивайло Чочев спечели вота на феновете на ЦСКА 1948 в социалните мрежи за Играч на месеца. През ноември халфът вкара първия гол за победата с 2:0 над шампиона Лудогорец, а беше точен и срещу Локомотив (София) за равенството 2:2.

В самото начало на декември пък Чочев отбеляза от дузпа единственото попадение при успеха с 1:0 у дома над Пирин.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията