ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (5)
Алекс Колев призна за преговори с Левски
Автор: Лъчезар Тодоров 11:28 / 10.06.2024Коментари (0)1040
© Facebook: ПФК Крумовград
Нападателят на Крумовград - Алекс Колев, получи наградата за Играч номер 1 на месец май. 31-годишният голмайстор на Първа лига за изминалия сезон призна, че в момента се водят преговори за преминаването му в Левски, където отново ще играе при доскоршния наставник на Крумовград Станислав Генчев. Юношата на "Сините" говори и за участието си с националната фланелка в контролите с Румъния и Словения.

"Искам да кажа, че беше един доста тежък сезон, неочакван за Крумовград. Искам да благодаря на целия щаб, футболистите и феновете, че направихме силен сезон. Представихме се достойно дори в шестицата. Станах голмайстор на първенството. Не съм и предполагал, че може да се случи с отбор като Крумовград. Не го подценявам отбора, но е доста по-трудно с по-скромен и малък отбор да постигнеш успехи. Щастлив съм от сезона и не ми се искаше да свършва“, каза Колев.

"За мен лично проверките с националния отбор бяха полезни. Вижда се добро лице на България. Господин Илиев има облик и стил на игра. Има неща, които да се подобряват. В защита отборът седи добре. Взехме си поука от предните мачове да не допускаме голове в края. Трябва да подобрим нещата в атака, за да сме по-креативни и да създаваме положения. Срещу Румъния не се получи да вкараме. Отборът започва да има облик, с който ще бъде една идея по-лесно за Лигата на нациите. Там играем с отбори от нашата черга и ще са важни победите“, продължи той.

"Ще излъжа, ако кажа, че няма разговори с Левски. Малко натоварващо ми идва всеки ден да излизат неща за Левски. Малко прекаляват някои медии. За 90% не знам от това, което е написано. Ще видим какво ще се случи. Имам договор с Крумовград и нищо не ми е съобщено от ръководството – дали са се разбрали, или не. Утре не подписвам с Левски, това мога да кажа. Има преговори. Ще видим докъде ще ги докараме. Дай Боже да се случат нещата. Желанието и на двете страни е да играя в Левски. Имам няколко оферти от чужбина. Коментирахме с Крумовград. Разбрахме се да отида на почивка и после да изберем. За мен лично  е по-добре да останем в България със семейството ми. Има две деца. Малкият трябва да почва училище. За мен е по-добре в България, пък ще видим. Още не съм го записал в школата на "Герена“. Тренира в една частна школа в Пловдив. Нещата са далеч от подпис. Всичко е спекулации. На начален етап за разговорите. Статистически чисто казват, че един спортист е най-добре между 30 и 35 години. Малко по-трудно възстановявам заради операциите, които претърпях, но се чувствам добре и във форма. Надявам се да показвам още по-добро лице. Вече имам повече самочувствие и може да показвам повече от качествата си. Серията от 15 мача без загуба беше интересна. След всеки един мач си казвахме с момчетата "Айде и следващия“. Не сме ритали чобанската, а играхме приятен за окото футбол. Постигнахме добри резултати срещу водещите отбори. Супер сезон и всички са много щастливи. Важно е да се потвърди, а не да се борим за изпадане, защото смисълът се убива. Доста амбициозен и млад е новият треньор на Крумовград. Работили сме заедно в ЦСКА 1948. Знам, че иска да се доказва. Същото беше с Генчев. Само трябва да държи колектива. Ако отборът се запази, защо да не повторим миналия сезон. За мен е безумие да отидеш за националния отбор и да нямаш мотивация, без значение кой е треньорът. Трябва да се влагаш на 100%, не подлежи на коментар. С последните шест мача показваме израстване. Виждаме го и в медиите. Те са първите, които критикуват националния отбор. Вижда се светлина в края на тунела. Викат се играчите във форма, не се подмладява. Идеята е да си във форма, да побеждаваш и да показваш добри игри“, каза още Алекс Колев.
Още по темата: общо новини по темата: 5
30.09.2024
04.08.2024
11.07.2024
04.06.2024
04.06.2024







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Страхотен шанс за Григор Димитров за Финалите в Торино
Станислав Генчев ще говори пред медиите преди мача с Берое
Григор Димитров стартира с успех над китаец във Виена
Букмейкърите предвиждат победа на Ливърпул в Германия
Григор Димитров с ново уникално постижение в славната си кариера
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията