ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Гонзо: Ще си подам оставката, ако Борислав Михайлов загуби изборите
Автор: Екип Sofia24.bg 21:26 / 06.02.2022Коментари (0)10278
©
Георги Иванов, който е технически директор на националните отбори на България призна, че ако Борислав Михайлов загуби президентските избори, първи ще си подаде оставката. 

"В момента работя за доброто на българския футбол. Винаги съм приемал, че работя за федерацията. По същия начин, когато съм бил в Локомотив (Пд), в Левски, в Черно море, аз работех за клубовете.

Не съм бил работник на собствениците на клубовете. Винаги е било така и няма как някой да ми е работодател", заяви Георги Иванов пред телевизия Ринг.

"Борислав Михайлов има идея за развитие на футбола - в момента има хора от УЕФА, които правят програми за развитие. Те ще направят програмата и ще ни дадат пълна свобода да работим и да променим нещата, за да станат каквито трябва да бъдат", добави той.

"Похвално е това, което в момента футболният съюз прави. Не съм тук да агитирам за Борислав Михайлов или за Димитър Бербатов. И двамата достатъчно много ги уважавам.

Моята работа е съвсем друга, а не е да се боря за президент. Но ако се случи така, че Борислав Михайлов загуби, аз ще съм първият, който ще си тръгне и ще си подаде оставкатa. В крайна сметка, който е по-добрият и който предложи по-добра програма, той да стане президент на футболния съюз", каза Иванов.

Гонзо се върна назад във времето, когато с Бербатов се бореха за място в състава на националния отбор.

"Димитър Бербатов беше много добър и голям футболист. Напълно нормално тогава той беше лицето на националния отбор. Никога не съм искал да се правят сравнения или да казвам, че съм играл по-малко, защото той е бил там, но пък истината е такава", призна легендата на Левски.

"Димитър Бербатов беше играч на много високо ниво, играеше в много добри клубове. Напълно нормално беше на него да се разчита повече. Аз излязох много късно навън, а на него това му помогна, че той излезе на 20 години и там го моделираха. Докато всички ние – хората, които сме играли повече в България, прекалено многото добри приятели, с които постоянно си по вечери и партита… Така се случва във футбола, че който има повече лишения, постига по-големи резултати.

Но по никакъв начин нямам нищо против Димитър Бербатов, Стилиян Петров, Мартин Петров. Те са ми приятели. Смятам, че позицията, на която съм аз, по никакъв начин не е това, което те искат да направят", заяви Георги Иванов.
Още по темата: общо новини по темата: 171
04.04.2024
22.03.2024
10.01.2024
19.11.2023
16.11.2023
16.11.2023
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията