ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (4)
10 черногорци и бивш левскар ни огорчиха в 96-ата минута, Десподов изпусна дузпа
Автор: Александър Антонов 21:22 / 10.09.2023Коментари (6)3404
© Facebook
Черна гора победи България с 2:1 в европейска квалификация за първенството в Германия следващото лято. Мачът от група "G" се изигра в столицата Подгорица.

Централният защитник на Атлетико Мадрид Стефан Савич откри в първата минута от добавеното време на първото полувреме.

Бранителят на домакините Игор Вуячич получи втори жълт картон в 59-та минута заради непозволено задържане на Спас Делев и черногорците останаха с човек по-малко. Нарушението бе в наказателното поле и България получи наказателен удар. Той бе изпълнен от капитана Кирил Десподов, но изтрелът му по земя в десния ъгъл бе спасен от бившия вратар на Левски Милан Миятович.

Нападателят на Арда Преслав Боруков изравни в 79-та минута чрез добавка след греда на Спас Делев във втория си двубой с екипа на "трикольорите".

Някогашният нападател на Манчестър Сити и Интер Стеван Йоветич оформи крайния резултат с глава в шестата минута от добавеното време.

България е на последното пето място в групата с две точки от 5 срещи. Черна гора е втори с 8 от същия брой мачове.
Още по темата: общо новини по темата: 171
04.04.2024
22.03.2024
10.01.2024
19.11.2023
16.11.2023
16.11.2023
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница







Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 10.09.2023 г.
0
 
 
За подсилване на националният отбор,стратега Гонзо иска да даде български паспорт на футболист от Германия. Така ще развива родният футбол, с чужденци и пак с чужденци. А нашите деца като излязат от юношеските отбори спират с футбола,защото от дъртаци и чужденци не могат да се картотекират никъде. Според мен в аматъорските лиги трябва да играят само българи до 27-28 години, а във втора лига да играят по трима, четирима чужденци, а възрастовата граница да е до 35 години.
0
 
 
Първи в града е Ботев Пловдив от 1912 и след това комунистите слизат от гората на 09.09.1944 драги ми буферчо под мен! Те нямат свян, брат, майка, сестра и приятел. Господ им е чужд, а злобата огромна. Те мечтаят да съдят, да доносничът да убиват и да леят бетон. Да строят ненужни заводи и да разбиват хорски мечти. Ако вие бяхте първи щяха да обичат вас. Локомотив Пловдив е отбор, защото публиката му беше ощетена от гореизброените. И локото да бие е било празник за извергнатите. Но идва една сган в локото, която не знае смисъла Локомотив и знае само да мрази.
0
 
 
Загубата (пак и пак и пак) не е важна. Важно е, че перуката си цапат Джони с Цингата на една маса като играят БФС идиотчетата. Всеки позор в България е заради наведени “съграждани”. Подобните на 1912 руски подлоги бетонират безочието и липсата на последствия за всяко престъпление в родината ни. Селската проституция затрива държавата.
Коментарите са на публикуващите ги. Sofia24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Левски дочака 20-ата си титла след триумф над ЦСКА
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Септември представи новия си треньорски щаб
СДВР показа устройството, с което са изстрелвани ракети на мачовете Левски - ЦСКА
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията