ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Кръстаич: Очаквам тежък мач срещу Черна гора
Автор: Екип Sofia24.bg 13:18 / 23.03.2023Коментари (0)5331
© maccabi-tlv.co.il
Националният селекционер Младен Кръстаич говори пред медии преди старта на европейските квалификации за шампионата на "Стария континент", който ще се проведе в Германия през 2024-а година.

България започва утре похода към Евро 2024 с домакинство в Разград на Черна гора. Мачът е от 19:00 часа.

 "След четири мача, които изиграхме, и четири месеца пауза, стана време за европейските квалификации. Свършихме добра работа в този период, започнахме да изграждаме отбор с няколко опитни играчи и доста млади, поставихме основите на един добър отбор. След двата приятелски мача идват мачове с точки. Групата е тежка, трябва да бъдем внимателни. Сърбия е големият фаворит, Унгария се представя силно, Черна гора е традиционно добър отбор, няма да бъде лесно. Нашата цел е да продължим работата, която свършихме, да покажем максимална концентрация, ще изисквам от играчите да покажат максимално своите възможности.

Не съм човек, който обича да крие нещата. След тренировката днес тогава ще обявя състава. Имате своите източници на информация как да стигнете до състава, аз имам от три-четири дни идея в главата си. В състава може да има както познати, така и не познати имена. Важното е те да покажат най-доброто срещу Черна гора. Очаквам тежък мач. Съперникът е равнопоставен на нас, но имаме играчите с качества, с които да им се противопоставим.

Играем мач за мач. Сигурно е само, че човек ще умре. Трябва да сме концентрирани във всеки мач. Ако зависи от мен, ще играем грозно във всеки мач, но и да печелим. За играчите, които идват и не идват, спокойно, това е моя работа. Къде бяхме в миналите квалификации? Колко българи играят в българските клубове? Когато дойдох, казах, че ще направя отбор за европейски стандарти - физически, динамика на срещите. Вече четири мача имаме зад нас, футболът е дългосрочен процес, не може след един мач да кажем, че отиваме на СП или ЕП, ако зависи от мен ще участваме 100 години. Играчите трябва да не идват тук като туристи, да идват с патриотизъм, чувал съм, че така е било в миналото. Можем да върнем доверието на феновете. Във всички балкански държави се пита защо този е викнат, защо онзи. Никой не ми оказва натиск, аз сам си оказвам натиск", заяви Кръстаич в пресконференцията преди срещата.
Още по темата: общо новини по темата: 171
04.04.2024
22.03.2024
10.01.2024
19.11.2023
16.11.2023
16.11.2023
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
ЦСКА със страхотен обрат срещу Арда в Кърджали
ЦСКА 1948 и Локомотив (Пловдив) не се победиха в Първа лига
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
Левски с отборната титла при класиците на Държавното по бора при момчетата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията