ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (5)
Организираните привърженици на ЦСКА-София прекратяват бойкота
Автор: Екип Sofia24.bg 12:52 / 03.02.2023Коментари (0)6149
© Facebook
Организираните привърженици на ЦСКА-София излязоха с позиция във Facebook, от която става ясно, че бойкотът им приключва. Припомняме, че голяма част от феновете от Сектор "Г" спряха посещението на мачове на любимия си отбор след загубения финал за Купата на България от Левски (0:1). 

Ето какво написаха от "Трибуна Сектор Г":

"Измина един полусезон на отсъствие. Правилно или не в очите на червената общност, решението ни беше единствената алтернатива към онзи момент в нашите. Безбройните нападки, откровено фалшивите импресии и псевдоинфлуенсърски опити да бъдем изкарани по-черни от Дявола ще подминем със снизходителна усмивка. Този, който казва истината, не е удобен никому. 

Какво се промени? Честно казано почти нищо, освен козметични опити за подобрение в маркетинга и, разбира се, новият магазин на "Армията". По-добре късно, отколкото никога.

Естествено, не можем да не отбележим, че сме първи, за което можем да поздравим Саша Илич и се надяваме да не стане поредният "сготвен" от шеф-майсторите, които все още са в съблекалнята. Този отбор тепърва има да убеждава червена България, че изминалата есен не е проста случайност. Все пак всички знаем какво се случва обикновено напролет, нали така? 

За стадиона няма да говорим почти, защото и за нас тази тема е изключително болна. Но липсата на достатъчно комуникация и прозрачност в процеса със сигурност създава усещането, че нещо не е както трябва. Може би все още чакаме 8-те милиона болта, Бог знае... 

Ръководните процеси са все така полуаматьорски и тук честно казано промяна в близко и дългосрочно бъдеще не очакваме. За това искаме да кажем следното: 

Опитахме да повлияем с отсъствие - не стана. Време е да пробваме с присъствие. И не, господа доброжелатели, никой няма да пречи на отбора да прави това, за което е създаден - да побеждава. Спете спокойно. 

Силата винаги е на страната на истината! Само ЦСКА!".
Още по темата: общо новини по темата: 103
27.05.2023
15.05.2023
05.05.2023
03.05.2023
01.05.2023
24.04.2023
предишна страница [ 1/18 ] следващата страница







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията