ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (4)
ЦСКА-София тръгна за Базел с група от 23 футболисти
Автор: Екип Sofia24.bg 12:11 / 24.08.2022Коментари (0)8327
© cska.bg
ЦСКА-София тръгна за Базел с група от 23 футболисти. На линия вече е младокът Станислав Шопов, а нидерландецът Брадли де Нойер пропуска реванша заради наказание. Легендите Петър Жеков, Димитър Якимов и Георги Велинов също се качиха в самолета. Довечера в 19:30 часа местно време тимът ще направи своята официална тренировка на стадион "Санкт Якоб Парк“. 

В 18:45 часа пък наставникът Саша Илич ще бъде на разположение на швейцарските и български медии на традиционната пресконференция. ЦСКА-София ще разчита и на подкрепата на феновете от трибуните. Тези, които все още не са се сдобили с билет за двубоя, ще могат да го направят в деня на мача. Домакините ще отворят каса в сектора за гостуващата публика, с вход "Е- 4“, блокове B1 и B2. Пропуските ще се продават в четвъртък от 17:00 до 19:00 часа местно време с цена 10 швейцарски франка, като плащането ще може да бъде извършвано само в тази валута, съобщиха "червените" на официалния си сайт.

Преди полета за Базел, изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов даде изявление пред чакащите го на летището журналисти и сподели следното: 

"ЦСКА трябва да бъде търпелив, разумен, да си изчака момента и да продължим. Знаем, че Базел е много стойностен отбор, много трудно ще е, но сме подготвени и ще продължим. Всяка една минута в мача е важна. Той е 90 минути. Във всеки един момент може да се реши в едната или в другата посока. Затова казвам, че трябва да сме концентрирани и много умни“, каза Филип Филипов

"Не се решава сезонът с един мач. Сезонът е първенството, участието в Лигата на конференциите, за Купата, така че един мач не определя сезона“, добави още той.

Националът Иван Турицов също даде кратко интервю пред медиите, в което заяви: 

"Мисля, че ще отпътуваме в добро настроение. Трябва да играем умно, защото победихме в първия мач, не трябва да правим глупости. Ще е труден мач, не трябва да допускаме грешки. Със сигурност има някакво напрежение, но натрупахме доста голям опит в евротурнирите, това може да ни помогне утре.

Не смятам, че само първите 20 минути ще са тежки, Базел има много добри футболисти, стойностен отбор е, ще е трудно през цялото време. Ще сме гости, трудно ще е, Базел ще иска да продължи пред своята публика. Ще се раздадем на макс - не мога да обещая на феновете, че ще спечелим или ще продължим, но ще се постараем да го направим", каза Иван Турицов

Ето и цялата група футболисти на ЦСКА-София:

Вратари: Густаво Бусато, Алекс Божев, Димитър Евтимов.

Защитници: Юрген Матaй, Енес Махмутович, Тибо Вион, Мено Кох, Иван Турицов, Асен Дончев, Християн Петров, Галин Минков.

Халфове: Лазар Туфегджич, Жеферсон Телес, Маурисио Гарсес, Джонатан Линдсет, Йоан Бауренски, Георги Йомов, Амос Юга, Станислав Шопов.

Нападатели: Дюкенс Назон, Калоян Кръстев, Дауда Бамба, Браян Морено.
Още по темата: общо новини по темата: 103
27.05.2023
15.05.2023
05.05.2023
03.05.2023
01.05.2023
24.04.2023
предишна страница [ 1/18 ] следващата страница







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
СДВР показа устройството, с което са изстрелвани ракети на мачовете Левски - ЦСКА
ЦСКА със страхотен обрат срещу Арда в Кърджали
Фернандо Каранга поднови тренировки с ЦСКА
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията