ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (3)
Цял отбор младоци стартира подготовката с ЦСКА-София
Автор: Екип Sofia24.bg 13:44 / 06.06.2022Коментари (0)10658
С почти цял отбор младоци започна подготовката на ЦСКА-София под ръководството на Саша Илич. На първото занимание днес сутринта се появиха преотстъпените през изминалия сезон Илия Шаламанов, Александър Бучков, Митко Митков, Марк-Емилио Папазов, Радослав Живков и Мартин Смоленски. Левият бек Галин Минков и юношеските национали Алекс Божев и Росен Маринов също тренират с отбора. На линия беше и първото ново попълнение Станислав Шопов, който идва от нидерландския Хееренвеен.

От старта на подготовката отсъстваха футболистите в различните национални гарнитури, които след приключването на своите ангажименти, ще получат няколко дни допълнителна почивка. Става въпрос за армейските представители при "трикольорите“ Георги Йомов и Иван Турицов, младежкия национал Йоан Бауренски, както и за легионерите Жорди Кайседо (Еквадор), Енес Махмутович (Люксембург) и Яник Вилдсхут (Суринам). По план  във вторник и сряда ще акостират и латиноамериканските състезатели Густаво Бусато, Маурисио Гарсез, Браян Морено и Жеферсон Телес.

Както е известно, в клуба кариерите си няма да продължат Ахмед Ахмедов и Греъм Кери. Договорът на бранителя Томас Лам също изтича и няма да бъде подновен. Халфът Карло Мухар и неговия клуб Лех Познан пък са поискали разрешение хърватинът предсрочно да бъде освободен и да започне подготовка с друг отбор, а Жуниор Нзила ще се прибере в Швейцария след като изтече срока му на преотстъпване. След три сезона на "Армията" французинът Брадли Мазику също напуска, като е отказал всички чувствително завишени финансови предложения за нов контракт, най-вече с мотива, че иска да смени обстановката.

В новосформирания щаб на Саша Илич, освен неговите четирима сънародници, ще влезе и Стоян Колев, който ще продължи работата си с вратарите, докато на останалите български помощници на Алън Пардю ще бъде предложена работа в Академията на клуба. Както вече беше обявено, до 15-ти юни отборът ще се подготвя при домашни условия на своята база с една предвидена контрола, след което ще изкара двуседмичен лагер в Австрия. Там са планувани 5 контролни срещи - с Гройтер Фюрт, австрийски тим, местния първенец Ред Бул Залцбург, румънския Сепси и унгарския шампион Ференцварош.
Още по темата: общо новини по темата: 103
27.05.2023
15.05.2023
05.05.2023
03.05.2023
01.05.2023
24.04.2023
предишна страница [ 1/18 ] следващата страница







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Олимпийският шампион дели Григор Димитров от връщане в Топ 10
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията