ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (3)
Крушарски позна, Локо удари лошо ЦСКА! Тройчо за Младенов и компания!
Автор: Стойчо Генов 18:41 / 31.10.2021Коментари (27)4776
©
Локомотив (Пловдив) навлезе в правилния коловоз и изигра най-силния си мач от началото на сезона! "Черно-белите" победиха ЦСКА-София с 3:1 като гости в двубой от 13-ия кръг в Първа лига, който се игра на стадион “Българска армия". Георги Минчев (49, 55, 66) се превърна в герой за вицешампионите, реализирайки хеттрик. Баи (84) бе точен за домакините.

Преди началото на мача фенове на двата отбора се млатиха помежду си, като грозните сцени продължиха 10-ина минути.

По този начин възпитаниците на треньора Александър Тунчев продължиха добрата си серия от 5 поредни официални срещи без поражение (1 реми и 4 победи). Вицешампионите вече са с актив от 17 точки на 7-ото място във временното класиране.

Любопитното е, че собственикът на Локомотив Христо Крушарски, който изгледа двубоя от ложата, смело прогнозира победа за своя тим.

Мачът стартира неприятно за пловдивчани, тъй като още в 17-ата минута халфът Петър Витанов получи контузия и бе заменен принудително от Емил Янчев.

Първото чисто положение в мача дойде в 37-ата минута и бе за ЦСКА-София. Вилдсхут беше изведен отляво в наказателното поле сам срещу Лукас Рейдър, но вратарят на Локо изби с крак.

Секунди преди почивката Локо също беше близо до гол. След пробив на Димитър Илиев отдясно топката стигна до Лукас Салинас. Той укроти и пусна пас назад към Парвиз Умарбаев, който отправи силен шут, но Густаво Бусато спаси.

Четири минути от началото на втората част Локомотив откри резултата след светкавична контраатака. Йосип Томашевич напредна отляво и шутира силно с левия крак към наказателното поле. Там Георги Минчев засече с глава в мрежата за 0:1.

В 55-ата минута черно-белите удвоиха. След центриране от корнер Олексей Биков игра с глава почти до атлинията. След това защитник в червено игра също с глава, но се получи извеждащ пас за Георги Минчев, който от 3-4 метра шутира с всичка сила за 0:2.

Десет минути по-късно Георги Минчев шокира всички "армейци" със своя хеттрик. Капитанът на Локо Димитър Илиев преодоля двама противници по десния фланг и почти от аутлинията центрира към малкия пеналт. Там летящият Георги Минчев плонжира и с глава за трети път накара Бусато да вади топката от мрежата си - 0:3.

В 84-ата минута ЦСКА-София върна един гол чрез Баи, който завърши центриране на Йомов, при което и вратарят на Локо Лукас Рейдър не се намеси по най-добрия начин.

Стартови състави:

ЦСКА - София: 

1. Бусато, 19. Турицов, 2. Матей, 29. Лам, 15. Вион, 20. Метс, 24. Мухар, 10. Йомов, 8. Кери, 30. Вилдсхут, 9. Кайседо

Локомотив (Пд): 

71. Рейдър, 5. Паскалев, 4. Гомис, 2. Биков, 34. Витанов, 39. Умарбаев, 33. Томашевич, 9. Карагарен, 16. Салинас, 14. Илиев, 10. Минчев

Още по темата: общо новини по темата: 156
23.08.2022
01.06.2022
26.05.2022
25.05.2022
21.05.2022
20.05.2022
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Уникална игра на пловдивчани! Такова надиграване и мачкане над розовите насред армията не помня някога да е имало! Локомотив игра невероятно! С такава игра без проблем можем да продължим подвизите си от предните 3 години! Имаме страхотен треньор и силен отбор! Честита победа на пловдивчани! Историята беше пренаписана , за кой ли път от Локото, ПАК!
0
 
 
Жоре какво ги направи червените боклуци.Тройка на Тройчо.
+6
 
 
Браво Локо! Честито на всички локомотивци и наздраве!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+1
 
 
На Тройчо тройка.Нямам думи момчета .Благодаря ви.
+5
 
 
ФЕНОМЕНАЛНИ!!! Марсолите могат само да гледат и да си записват.
+6
 
 
Запомняща се победа! Със силна, сърцата и непримирима игра, плод на локомотивкият дух! Днес гледахме епизода - машините се завръщат, а цвета на лицата на червените играчи, изглеждаше като този на фланелките им. Прибраха се за 10 сек. в съблекалните! Някои папагали тук не е нужно да показват злоба, защото след такива мачове стават смешни.
+5
 
 
Да си оправиш головата разлика срещу цска тире ! Безценно !
+3
 
 
Къде са сега всички форумни плъхове от родопската яка да мрънкат че е нагласен мача и ала ти бала ти ? Какво стана с преднината на Ботев ? :Д Браво на ЛОКО Великани сме днес!
Коментарите са на публикуващите ги. Sofia24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Олимпийският шампион дели Григор Димитров от връщане в Топ 10
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията