ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (4)
ЦСКА-София се издължи на Бенжелюн
Автор: Екип Sofia24.bg 13:37 / 10.02.2022Коментари (0)5117
© Sofia24.bg
От ЦСКА-София съобщиха, че във вторник клубът е изчистил задължението си от близо един милион лева към бившия футболист на "червените" Юнес Бенжелюн. Това означава, че от "Армията" ще могат да картотекират новите си попълнения Маурисио Гарсес и Браян Морено преди началото на пролетния полусезон в Първа лига. Ето какво написаха от "червения" клуб:

"Армейци,

Уведомяваме Ви, че задължението на клуба по казуса с Юнес Бенжелюн е изчистено. Клубът ни преведе във вторник цялата сума по несправедливо присъденото решение на ФИФА и КАС в сметката на адвоката на футболиста. Това стана, след като акционерите и собствениците на клуба Юлиян Инджов и Гриша Ганчев осигуриха по спешност по над половин милион лева, за да се плати навреме.

Сумата, която в момента се събира с ваши дарения в благотворителната сметка, ще бъде използвана целесъобразно за другите случаи, по които също сме престъпно ощетени - срещу Морено Руано, Диас Рибейро, Барос и Тенгариня, както и евентуално по делото на Гуидо Ди Вани.

Веднага получихме писмо от ФИФА, с което остават удовлетворени от действията ни и предоставените платежни и банкови доказателства, давайки ултимативен срок от 3 дни на ответната страна само да потвърди получаването на парите.

Това, разбира се, може да стане с няколко кликвания на компютъра или един телефонен разговор до банката, но явно адвокатите на Бенжелюн умишлено бавят цялата процедура. Въпреки декларираното им уверение, че ще го сторят в най-кратки срокове, вече втори ден те са изключили телефоните си и не правят никакви усилия да напишат един кратък потвърждаващ имейл до ФИФА, че всичко е наред.

Така или иначе забраната за картотекиране от ФИФА ще падне след третия ден от плащането, но забавянето от страна на Бенжелюн и Сие съкращава значително сроковете ни за изискване и получаване на "жълтите карти“ на новите попълнения Маурисио Гарсес и Браян Морено от бразилската и колумбийската федерации. Ще се надяваме на тяхната акуратност, но за съжаление това са процеси, които ние не можем да контролираме и не зависят от нас.

Ръководството на ЦСКА още веднъж благодари на хилядите привърженици, които не спират да участват в кампаниите по набиране на средства за изплащане на сумите по несправедливите съдебни решения.

Отново заедно спечелихме една от битките за ЦСКА - всяко дарение е изключително важно за нас!

Бъдете уверени, че всички дарения ще бъдат използвани за покриване на задълженията, които пречат на нормалното спортно-техническо функциониране на ЦСКА в изключително важен момент в борбата за титлата."
Още по темата: общо новини по темата: 156
23.08.2022
01.06.2022
26.05.2022
25.05.2022
21.05.2022
20.05.2022
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
СДВР показа устройството, с което са изстрелвани ракети на мачовете Левски - ЦСКА
ЦСКА със страхотен обрат срещу Арда в Кърджали
Фернандо Каранга поднови тренировки с ЦСКА
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията