ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (5)
Мъри: Целите са високи - шампионската титла и групите в европейските турнири
Автор: Екип Sofia24.bg 20:21 / 04.06.2022Коментари (0)11159
© Фейсбук
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов се срещна с представителите на медиите преди днешната първа тренировка на тима. Лятната подготовка на "сините" започна със занимание на "Герена" само с 10 футболисти - Йоан Загоров, Келиан ван дер Каап, Ноа Сонко Сундберг, Вендерсон Цунами, Асен Митков, Антоан Стоянов, Уелтън, Билал Бари, както и двете нови попълнения - Ивелин Попов и Анте Блажевич. В тренировката се включи и Драган Михайлович, който си тръгва от "Герена" в края на месеца. Заниманието бе изгледано от над 100 "сини" привърженици.

Мъри постави високи цели пред тима си - шампионската титла и влизане в групите на европейските клубни турнири. Специалистът внесе повече яснота около случващото се с Димитър Костадинов и Здравков Димитров. 

"Целите са високи - шампионската титла и групите в европейските турнири. Винаги си поставяме високи цели. Класиране в евротурнирите трябва да бъде винаги цел за Левски. Знаем каква е ситуацията, но не мисля, че трябва да търсим големи оправдания. 

Няма други нови футболисти. Нямаше да взимаме десен защитник, ако Драган беше останал. Казах, че можем да си позволим едно попълнение най-много. При нас трябва да има баланс между напускащи и пристигащи. Под никаква форма не мога да нарушавам финансовия баланс на клуба. Напускащите са равнопоставени на влизащите", заяви Мъри.

"Спазвахме изключително стриктно финансовата политика на клуба. Имаме бюджет, от който не искаме да излизаме под никаква форма. Левски е в изключително тежка ситуация, която трябва да се решава. Ако имате предвид надграждането да бъде с нови футболисти, това е невъзможно. 

Левски може да се стреми да надгражда с тези футболисти, с които разполага. Не трябва да живеем на позитивизма, който оставихме през миналата година. Не трябва да си мислим, че сме стигнали до максимума на нашите възможности. За мен по-важно е да избегнем фалит", добави още наставникът на "сините".

"Ивелин Попов ще опитаме да го съхраним до началото на сбора. Зоната, в която имаше контузия, е опасна и внимаваме. Уелтон е готов да тренира. При него се оказа, че травмата е по-бързо лечима. Вярвам, че ако играчите искат да се учат, те могат да надградят. 

Притеснявам се моите играчи да не са си повярвали, че това е максимумът на техните възможности. Когато човек си слага сам спирачки, не е добре. Аз съм последният човек, който ще наруши финансовата дисциплина. Има още неща за наместване в клуба", каза Станимир Стоилов.
Още по темата: общо новини по темата: 153
03.06.2023
19.05.2023
15.05.2023
08.05.2023
04.05.2023
04.05.2023
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията