ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (4)
Трус на "Герена": Наско Сираков освободи Ивайло Ивков
Автор: Екип Sofia24.bg 16:23 / 06.04.2023Коментари (0)6587
© ПФК Левски
Собственикът на Левски Наско Сираков е освободил от длъжност изпълнителния директор Ивайло Ивков. Това разкри самият Ивков пред журналисти, като заяви, че всеки трябва да носи отговорност за собствените си действия. Директорът на "сините" говори за освобождаването на Петър Ганев от Надзорния съвет и изрази притеснението си, че всичко, което е изградено през последните месеци, може да бъде загубено.

"Моето освобождаване беше оповестено от мажоритарния собственик пред акционерното събрание. Не чух защо съм освободен. Няма скандали между този и онзи. С Даниел Боримиров и хората като него живеем в абсолютно различни светове. Аз искам един Левски и той е различен от неговия Левски, който беше оставил, когато аз го поех", заяви Ивков след края на ОС, което се проведе на "Герена".

"Никой към никого не трябва да бъде пришиван. Всички носим отговорност за действията си. Аз нося отговорност за всяко едно мое движение през последната година и половина. Дано не загубим всичко това, което градихме през тези месеци. Притеснен съм!

Това, което беше изтъкнато за освобождаването на Петър Ганев, е, че той е проявил доверие в мен и е казал, че аз изпълнявам безупречно задълженията си. Това беше дадено като обяснение. Питайте тези, които взимат решенията. За моите решения, питайте мен. Какви са истинските мотиви, няма как да знам.

Предстои да направя своята равносметка. Аз да размисля? Моята смяна беше току-що оповестена. Аз ще изпълнявам задълженията си добросъвестно до последния ден, в който съм вписан в Търговския регистър.

Няма персонални неща. Г-н Сираков ме покани, това е един от най-големите футболисти в историята на Левски. Аз съм изпитвал само уважение към него. Никога не съм му обещавал да съм му лично верен. Нито съм кандидатствал за този пост. Това е едно базисно различие между мен и другите и то се състои в това, че аз няма да стоя и да гледам безучастно как моят любим клуб, който управлявам, бива превземан от корпоративни и частни интереси. Това е голямото различие. То не е да плеснем с ръце и да се прегърнем", каза още Ивайло Ивков.
Още по темата: общо новини по темата: 153
03.06.2023
19.05.2023
15.05.2023
08.05.2023
04.05.2023
04.05.2023
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията