ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (4)
Левски загуби от Локо (Пд) и пропусна да се доближи до третото място
Автор: Стойчо Генов 20:12 / 08.05.2023Коментари (71)5647
Локомотив (Пловдив) завърши с победа редовния сезон в Първа лига и ще играе в плейофите от първата шестица, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана факт, след като черно-белите удариха Левски (София) с 1:0 в мач от 30-ия кръг, който се игра на “Лаута" и бе ръководен от Драгомир Драганов.

Джовани (59) се разписа за пловдивчани, за които официален дебют направи венецуелецът Кристиан Мендоса.

Така възпитаниците на треньора Александър Томаш имат вече актив от 50 точки. Следващата седмица "смърфовете" започват плейофите от Топ 6 с гостуване на шампиона Лудогорец. Левски остана на четвърто място с 54 точки.

Първата добра ситуация в двубоя бе пред вратата на гостите. В 8-ата минута Джовани изпълни заучено статично положение, при което Матеус опита странична ножица. Получи се пас към Ерик Сорга, който опита атрактивен шут, но неточно.

В края на първото полувреме Уелтън проби по левия фланг и шутира в близкия ъгъл, но Динко Хоркаш се намеси блестящо.

Малко след почивката Роналдо прати топката в мрежата, след като я изби нечисто от ръцете на Динко Хоркаш. Голът така или иначе бе отменен заради сазада на Рикардиньо преди подаването към своя съотборник.

Така се стигна до 59-ата минута, когато Локомотив откри резултата. Шут на Димитър Илиев се отби във футболист на Левски и топката попадна в Джовани. Бразилецът си я награси на десния крак и с прецизен шут от дъгата я насочи към долния ляв ъгъл на Пламен Андреев за 1:0.

Още по темата: общо новини по темата: 153
03.06.2023
19.05.2023
15.05.2023
04.05.2023
04.05.2023
29.04.2023
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Защо никой не коментира претъпканите трибуни снощи? Нещо бъзиците с 1 билет колко влизали липсват? Иначе на индианците им е по-леко от снощи. Няма да ги бие и Локото насред копнежа. Гордост е да си привърженик на Локомотив Пловдив.
+4
 
 
Редовния сезон завърши :Локомотив-50 т., Ботев-32 т. - ДА ПОМЪЛЧИМ !
+4
 
 
Честито на Локомотивци, показаха как се бият говеда. Черно-белите сразиха силния отбор на Левски с гол на Джовани. Локомотив продължава да бъде най-успешният отбор в Пловдив последните 30 години
-4
 
 
На никой не му пука, че няма да играем срещу буферите. Като цяло въобще не ни интересуват.... просто все тая.
+5
 
 
Видях Фекала. От яд, чи буфирити биха гуведата му излезнал маясъл. Пратих го при Стоян канара да му даде ут куромелата
+1
 
 
Жълти пе***асти отървахте кожата.Трябва да поливате тая вечер вие,не ние.Ние се преебахме,защото сме толерантни към гей обществото от гомнежа-не ви мърдаха бахурите насред гомнежа.Сега се отървахте да ви дадем малко спокойствие че през новото първенство ще ви осветим кочината с една тройка.
+5
 
 
Индианци, селски цървули, Локо ви показва 20 години вече как се побеждават и Левски и ЦСКА и в Пловдив и в София, вече никой не ги брои тези победи щото станаха много, а вие селски цървули само може да гледате и да завиждате. видяхте ли и какво е публика, истински фенове, не туристи и картонени селски шапки като вас. Срещу нас да тичате 100 години неможе да ни стигнете,кривоглави. Пак отървахте кожата, щото пак бахурите и Петата бяха надвиснали над вас, смешници.
+6
 
 
Мъката няма край в жълтите мозъци... трибуните препълнени, бием левски без стотици факли и зари, ПРОСТО НИЕ СМЕ ЛОКО Пловдив! Дух, вяра и семейство, така владеем Пловдив...
+6
 
 
С наслада чета аналните кървежи на жълтурите.
Коментарите са на публикуващите ги. Sofia24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията