ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Септември (София) привлече македонски голмайстор
Автор: Екип Sofia24.bg 10:48 / 13.06.2022Коментари (0)13294
© Туитър
Септември (София) привлече Мартин Стоянов от елитния македонски Брегалница Щип. През изминалия сезон голмайсторът е изиграл 32 мача, в които е реализирал 9 гола и е добавил 3 асистенции. Освен като централен нападател, той може да играе и по двете крила, както и като атакуващ халф. Нападателят Мартин Стоянов има и един мач за националния отбор на Северна Македония до 21 години.

Това е второто ново попълнение за столичния тим от чужбина. Септемврийци вече подписаха с Мирза Делибеджич, който пристига в отбора от сръбския Нови Пазар. Известно е, че новакът в Първа лига започна лятната си подготовка с победа с 3:1 като гост на Пирин в Благоевград.  

Наставникът Славко Матич определи група от 27 футболисти за подготвителния лагер в Разлог, който ще се проведе от 13 до 25 юни. С отборът заминаха и новите попълнения - Илия Миланов от Ботев (Враца), Мирза Делибеджич от сръбския ФК Нови Пазар, Мартин Стоянов от македонския ФК Брегалница (Щип) и Димитър Костадинов Левски (София). С последните двама, ръководството на Септември постигна договорка с клубовете им за привличането им в отбора. 

В редиците на Септември се завръща и Реди Каса, който бе преотстъпен на Царско село през пролетния дял на сезон 2021/2022г., както и стражът Иван Василев, който е юноша на клуба. Виктор Зоров ще изкара пробен период, а в представителният отбор попаднаха и националите до 17 години - Борислав Маринов, Захари Атанасов и Александър Петров.

Марио Илиевски пък се очаква да пристигне в Разлог веднага след края на ангажиментите му с младежкия национален отбор на Северна Македония. Асен Чандъров ще премине днес обстойни медицински прегледи и ЯМР, след което ще стане ясно кога ще се присъедини към своите съотборници.

Група на "Септември" за лагера: Димитър Шейтанов, Иван Василев, Ивайло Илиев, Мартин Ачков, Асен Георгиев, Илия Миланов, Айкут Рамадан, Кристиян Пешов, Асен Чандъров, Валери Божинов, Атанас Кабов, Мартин Стоянов, Марио Илиевски, Йоан Гаврилов, Иван Арсов, Александър Тодоров, Димитър Костадинов, Мартин Стойчев, Красиан Колев, Реди Каса, Симеон Александров, Рафаил Пърликов, Мирза Делибеджич, Борислав Маринов, Захари Атанасов, Александър Петров и Виктор Зоров.

Още по темата: общо новини по темата: 215
07.06.2023
05.06.2023
01.06.2023
31.05.2023
29.05.2023
25.05.2023
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
ЦСКА със страхотен обрат срещу Арда в Кърджали
ЦСКА 1948 и Локомотив (Пловдив) не се победиха в Първа лига
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
Левски с отборната титла при класиците на Държавното по бора при момчетата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията