ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Томаш: Със смесени чувства съм! Заслужавахме да спечелим
Автор: Екип Sofia24.bg 20:28 / 15.08.2022Коментари (7)10155
© Sofia24.bg
Съжалявам, че не взехме трите точки. Мисля че бяхме по-добрият отбор и заслужавахме повече победата. Това заяви след края на мача наставникът на "смърфовете" Александър Томаш. Неговият Локомотив (Пд) завърши 0:0 като гост на столичния Локомотив.  

"Предният мач играем с 10 човека, сега пак играем с 10 човека. В началото започнахме добре, а после влезнахме в руслото на столичния Локомотив - единоборства. Създадохме доста положения, закъсняваме при определени ситуации. Виждам положителни неща, но и много работа ни чака. Мисля, че бяхме по-добрият отбор и заслужавахме повече успеха. Има обаче фактори, които не ми се коментират. Има десет нарушения, от които шест жълти картона. В предния мач играхме с десет човека, сега пак играхме с десет човека. Поддадохме се на играха на Локомотив София да има директен футбол и повече единоборства. Имахме четири ситуации. Закъсняваме при определени ситуации, но днес се справихме по-добре. Ние играем по начин, по който аз и моят екип искаме", заяви Томаш.

"Държа много на това да сме отдадени и сърцето да е вътре, искахме много да победим, заслужавахме да победим, затова съм със смесени чувства. Пепи Витанов не е готов, но го взех в групата, защото той е един от лидерите в отбора. Не правим ударна селекция, но искам точните хора. Искам лидери като Митко Илиев, Пиргов и Витанов, около които аз да градя. Поканени сме в чужбина за контрола, но търсим съперник за контрола за петък или за събота. Доволен съм от сърцето и себераздаването на футболистите", добави още наставникът на пловдивското Локо.
Още по темата: общо новини по темата: 215
07.06.2023
05.06.2023
01.06.2023
31.05.2023
29.05.2023
25.05.2023
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Каквото и да се говори Пловдивското Локо игра по добре. Сватбата и всички чернодрешковски подлизурки помогнаха на софянци за този резултат.Томаш трябва стратегията с десет човекаи това да тренира.Много бързо и лесно се дават картони на Локомотив.Щом вратаря на противника спечели вот за най-добър играч е ясно кой е бил по добър.А и журналята са в купа.
0
 
 
смесените чувства те карат да бъдеш циганин от колкото българин,не че и ти не си циганин.
0
 
 
тоо никаде не са е доказал .бербатов го пробута на нас . вънка некадърник
+1
 
 
Ал бЪнди некадърника вън. Не си достоен да представляваш кюстендилската гордост!
0
 
 
Томаш важна е играта и хъса.Една точка какво толкова.Всичко сега депърва предстои.
Коментарите са на публикуващите ги. Sofia24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията