ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (7)
Неделев: Беше емоционално и се просълзих, не сдържах емоцията си
Автор: Екип Sofia24.bg 10:57 / 16.02.2023Коментари (0)7097
©
Тодор Неделев се завърна в игра след близо 250 дни извън терените. Капитанът на Ботев (Пд) разказа за пътя си към възстановяването и завръщането в игра. Той бе гост в предаването "Домът на футбола" по Диема спорт.

"Щастлив съм, че след толкова дълго време се връщам в игра. Имах една контрола с Ботев (Враца), която не се чувствах толкова добре с топката, но мисля, че срещу Локо (София) започнах пак да придобивам това самочувствие“, сподели звездата на "канарите".

"Преди мача приятелката само ми пожела късмет, малко се притесняваше. Написа ми, че се гордее с мен. Щастливи са всички, че пак съм в игра. Не само семейството ми, но и всички фенове на Ботев“, допълни Тодор Неделев.

"На мен по-скоро ми беше трудно в началото, защото трябваше да правя подготовка от самото начало. Наложи се да правя същите неща, които правих и миналата година. Тези неща понякога те изнервят. Нямах търпение тези сухи бягания и всичко да приключи. Като почнах с топка се чувствах по-добре. В началото почнах само във фитнеса, не можех да излизам навън, после с леки бягания и така. Най-важното е, че всичко приключи и за мое щастие пак съм в игра“, разкри футболистът. 

"Аз обичам тази игра и това е всичко за мен. Нямах търпение отново да започна да играя. Благодаря на моите близки, семейство и приятелка, че бяха до мен и ми помогнаха“

Тодор Неделев още веднъж се върна към церемонията "Футболист на годината", когато се разплака при получаването на наградата "Лъвско сърце - Трифон Иванов".

"Мен ме
трогна много името преди да обявят името ми. Не очаквах да е толкова емоционално и наистина просълзих се. Не си спомням да съм плакал някога, може би е имало 1-2 момента в живота ми като цяло. Не сдържах емоцията си“

"Въпреки тази катастрофа и операция аз съм си същия, не мисля, че нещо се е променило в мен. Гледам да съм благодарен за всеки един ден, когато се събуждам и съм жив и здрав“

"Беше ми странно, че е в такова време Световното, имахме доста почивка. Мисля, че не само аз, но и всички футболисти в първенството са зажаднели за футбол. Стига да съм здрав и да се представям добре, защо не?", отговори Неделев относно възможността да играе за националния ни отбор. 

"Тази мечта вече съм я казал много пъти, просто да играем на голям форум. Не се е случвало от много години, предстои квалификация за Европейско първенство, надявам се да постигнем добри резултати и дай Боже да направим нещо, което от много време не е постигано", сподели халфът. 

"Доста футболисти си заминаха, надявам се да играем добре. Трябва да гледаме да трупаме точки и да сме по-нагоре в класирането"

"Аз съм играл доста мачове там, след толкова години е мечта. И аз не знам колко години "Колежа" го няма. Всички чакаме с нетърпение, футболистите даже го очакваме повече от феновете. Ако стане, футболистите на Ботев ще разберат какво е да играеш на "Колежа" пред толкова фенове", сподели Тодор Неделев относно строежа на "Колежа". 

Гледайте в прикаченото видео цялото интервю с Неделев!
Още по темата: общо новини по темата: 215
07.06.2023
05.06.2023
01.06.2023
31.05.2023
29.05.2023
25.05.2023
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Левски нанесе трета загуба на Ямбол в НБЛ
Девойките на футболния Левски с две победи и загуба в турнири на БФС
Евтини билети за гостуванията на ЦСКА на Арда и Ботев (Пловдив)
Левски стана част от кампанията "Написах ти писмо"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията