ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (7)
Локо (София) не победи 10 от Локо (Пд)
Автор: Екип Sofia24.bg 20:03 / 15.08.2022Коментари (14)9916
© Диема
Отборите на Локомотив София и Локомотив Пловдив завършиха при резултат 0:0 в железничарското дерби от efbet Лига. Мачът се игра на стадиона в "Надежда" в столицата. Почти половината отбор на гостите бе нашарен с жълти картони, а в 69-та минута Александър Василев получи второ предупреждение и бе отстранен от игра.

В 16-а минута беше регистриран и първият точен удар към една от двете врати. След центриране отдясно Преслав Боруков беше намерен на границата на малкото наказателно поле, а ударът му с глава беше спасен от Александър Любенов. 

В 25-а миунта Бирсент Карагарен центрира добре от ъглов удар, но Боруков не насочи точно топката. ​Малко след това ВАР трябваше да се намесва, разглеждайки ситуация, при която имаше съмнения, че Милош Петрович е играл с ръка в собственото си наказателно поле след центриране от корнер на Антонио Вутов. До дузпа обаче не се стигна. 

В 32-а минута столичните "железничари" отговориха с голям шанс. След ъглов удар Алан Диас стигна първи до топката, но Динко Хоркаш прояви майсторски рефлекс, за да извади положението. 

Второто полувреме започна с шанс за тима на Александър Томаш, като Карагарен стреля от границата на наказателното поле в 46-ата минута, но топката рикошира в бранител на домакините. Малко след това Любенов трябваше да спасява нов удар на деветката на пловдивчани. 

Пет минути след червения картон дойде нов шанс за гостите. Любенов с нова ключова намеса след страхотно спасяване на удар, отправен от Карагарен. 

"Черно-белите" вече имат в актива си 13 точки, а "червено-черните" - 9.

Ето и съставите на двата тима:

Локомотив София: Александър Любенов, Камен Хаджиев, Ивайло Найденов, Алан Диас, Красимир Милошев, Матеус Роча, Селсо Рапосо, Антонио Вутов, Симеон Славчев, Димитър Митков, Карлос Фреирес 

Локомотив Пловдив: Динко Хоркаш, Александър Василев, Райън Бидунга, Луан Да Силва, Матеус Да Силва, Димитър Илиев, Милош Петрович, Георги Каракашев, Бирсент Карагарен, Преслав Боруков, Евандро Фелипе
Още по темата: общо новини по темата: 215
07.06.2023
05.06.2023
01.06.2023
31.05.2023
29.05.2023
25.05.2023
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Пловдивският любимец за поредна година продължава да носи радост на своите фенове. През последните 4-5 години Локомотив Пловдив се утвърди като постянна величина в БГ футбола. 3 купи, сребърни медали, участие в Европа, мачове с Тотнъм, Копенхаген, Страсбург, се превърнаха в нещо нормално за пловдивският гранд. Тази година отново започваме с прекрасни резултати, играта се подобрява от мач, на мач, собствениците са доста, доста заможни и надъхани да постигнат добри резултати, милеят за отбора което им личи във сяко едно действие. Направиха отлична селекци с 4ма бразилци, Диоп, Зебли и Каракашев. Отбора тепърва ще показва своите качества и своята сила. Томаш е прекрасен човек и треньор. Трибуна Бесика и стадиона се строят. Все прекрасни новини. Каква радост и гордост е да си фен на пловдивският любимец.....а индианците и стикстчо горките, една Пета, едни 6 бахура и 4 загуби и един равен и борба за последно място и Б група хахахаха
0
 
 
уговорен мач .някой пак е играл тото
0
 
 
Братя мюсулмани ! Къде сте ? Защо не коментирате мачът на любимия ни Велбъжд срещу локото ? А постоянно бахурлясвате в темите на жълтурите ? Някакви цигански комплекси ли ва гонят ? Алах акбар, саде велбъжд
0
 
 
Хубава игра с положения но уви мал шанс.Момчета стига с тези евтини фалове. 6 картона за 10 нарушения .Останахме без защита.Само Локо пд.
-2
 
 
Добре, добре, доволни сме. Продължаваме напред към първите места.
Коментарите са на публикуващите ги. Sofia24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията