ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Рецитал на Чочев прекъсна 100-процентовата домакинска серия на Локо (Пд)
Автор: Стойчо Генов 17:04 / 03.10.2022Коментари (62)11409
ЦСКА 1948 победи като гост Локомотив (Пловдив) и прекъсна отличната серия от 3 поредни шампионатни победи на "черно-белите", предаде репортер на Sofia24.bg. "Армейците" надделяха над домакините с 3:1 в дербито от 12-ия кръг на Първа лига, което се игра на стадиона в "Лаута".

Преслав Боруков (56) отбеляза за "смърфовете", а Ивайло Чочев (52, 84) и Джонатан Перейра (67) бяха точни за гостите.

Двубоят бе пряк сблъсък за първото място във временното класиране, което вече се заема от "червените" с 26 точки. Възпитаниците на треньора Александър Томаш останаха на трета позиция с 22 точки, а с поражението бе спряна и 100-процентовата им успеваемост като домакини от началото на сезона (5 победи от 5 мача преди днешната среща).

Още в самото начало пловдивчани създадоха опасна ситуация пред противниковата врата. Бабакар Дион напредна отдясно и центрира на далечна греда. Там свободен бе Бирсент Карагарен, но той не успя да отправи удар.

Половин час по-късно след изпълнение на тъч Преслав Боруков свали към Витанов в наказателното поле. Халфът отправи удар, но той беше спасен от вратаря Даниел Наумов, а добавката на Димитър Илиев също беше отразена. 

Три минути преди почивката Ивайло Чочев шутира от 12-13 метра, а стражът на Локо отрази, но въпреки това топката се насочи към мрежата. На сантиметри от голлинията Матеус успя да я изчисти.

В добавеното време Георги Русев отбеляза гол, но след намеса на ВАР той бе правилно отменен заради засада.

В 52-ата минута ЦСКА 1948 откри резултата. Охене центрира в малкия пеналт, където Ивайло Чочев се пласира между Тодор Павлов и Александър Василев, спря с гърди и с левия крак насочи топката в мрежата за 0:1.

Само 4 минути по-късно Локомотив изравни. Бирсент Карагарен центрира в наказателното поле и Преслав Боруков засече с глава за 1:1. Страничният съдия вдигна флага за засада, но след преразглеждане на ситуацията с ВАР се видя, че такава не съществува.

В 67-ата минута гостите отново поведоха в резултата. Ивайло Чочев центрира на далечна греда, където Джонатан бе оставен напълно свободен и с шпагат прати топката в близкия ъгъл на вратаря Динко Хоркаш за 1:2.

Шест минути преди края Ивайло Чочев ознаменува чудесната си игра с втори гол. Той се възползва от пас по земя от Джонатан, финтира защитник на Локо и с левия крак простреля Динко Хоркаш за 1:3. Това бе гол №12 на халфа през настоящия сезон.

Още по темата: общо новини по темата: 215
07.06.2023
05.06.2023
01.06.2023
31.05.2023
29.05.2023
25.05.2023
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ние за разлика от феновете на Ботев пеем Винаги с Вас. Докато те си събличат играчите. И какво стана сега, феновете на виликия гранд, който играеше дербита с Байерн и Барселона се радва на загубата на Локомотив Пловдив. Нали не ни обръщахте внимание и не ви интересувахме.....хахахахха. Нещо напоследък много сте се комплексирали. Първо беше Жоро Илиев, купил титлата, после сме били имали късмет. После случайност и пак късмет. 3 Купи, евроучастия, Тотнъм, Страсбург. После дойдоха едни огромни разгромни резултати. После едни финали на финалите, абе шоупрограма отвсякъде.
+3
 
 
Пловдив може и да загуби с достойнство. Няма драма. Виждам как са се активизирали 1912 селски отрепки. Навеждайте се на африканската пералня на Цингаревич и заповядайте в града…. Маратонът за жълти отрепки ще продължи.
+1
 
 
Индианци не се чувате от дъното...Тинята е дълбока нямате измушване...Изпадането е все по близо!
-3
 
 
Трябва да рецитираме великия Чочев ! Да се изучава още в първи клас. Жалко, че ние, великите фиенувие на лукумутив не ходим на школо. Крал Чарз не ни дава апартаменти, когат баща ни беше майка
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 03.10.2022 г.
0
 
 
Тия идиоти от БФС са за бой и еване. Как може мач в най-футболният град на България да е в такова идиотско време?!?! Ако мачът беше в Разград, щеше да има само 3-ма безработни примамени с наденички и боза. К*р за БФС, два за Домузага.
-3
 
 
Чочката ви разцепи точката. А Джонатан ви е*а в г*за разпран.
на 03.10.2022 г.
+1
 
 
Пичове толкова ли ви боли ,че само серете в темите на великия Локомотив ? Така показвате жалка злоба и слабост, което е типично за вас . До сега не съм виждал жалтур да има чест и достойнство. Вижте класирането и тогава говорете та вие паднахте от най-слабите отбори. Цифрите ви дадоха мача да не надминат Лудогорец. Всички знаем ,че нашето първенство е нагласено и кой ще бъде пак шампион слезте на земята ,че се излагате.
+2
 
 
6-0! И кучето така не го бием! Тръгнали да се обясняват... Дънни риби! Не се обаждайте на слабо време от коневръза.
-1
 
 
Сладурчета, ще ме прощавате, ама циганите бяха най колоритната част от публиката на Локомотив (има предостатъчно видеоматериали), а позорното им изгонване от тая Света земя на древните Беси е чиста проба фашизъм, за което УЕФА трябваше отдавна да е сезирана и тая ви шовинистична гордост да е излязла през дебелите ви носове! В. Владимиров и Ангел ще е добре да ми пуснат тук по един водевил по темата. Между другото, важи и за двата велики клуба. Голобрадите щангисти у форумъ да се не хабят да отговарят!
-4
 
 
1:3, дупето сърби. Числата ли ви биха? Пхахахаххахахах
Коментарите са на публикуващите ги. Sofia24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Страхотно! Адриан Андреев все пак влезе в схемата на силния тенис турнир във Франция
Григор Димитров започва 2025 г. на любим турнир
Юве фаворит на букмейкърите срещу Щутгарт
Букмейкърите дават предимство на Нотингам срещу Кристъл Палас
Григор Димитров загуби от Томи Пол във финала на турнира в Стокхолм
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията