ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Неделев с емоционални думи: Така ми се играе ... Мечтая да имаме дете с моята приятелка
Автор: Стойчо Генов 10:22 / 22.07.2022Коментари (0)10126
© btv
Капитанът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев разказа как протича възстановяването му след тежката операция в Грузия и какви са най-съкровените му мечти. Любимецът на всички "жълто-черни" фенове бе гост в предаването "Тази сутрин" по БТВ.

Ето какво заяви Неделев пред водещия Златимир Йочев:

Чувствам се добре, възстановяването върви по план. След няколко дни ще правя изследвания на главата. В България ще дойде и проф. Шота Ингороква, който ме оперира.

Предписанията на лекарите са да не излизам в това горещо време, доста високи температури. Трябва да си стоя вкъщи, или да излизам сутрин рано или вечер късно. Не трябва да излагам главата си на слънце и затова постоянно съм с шапка.

Ще ми бъде направена каска, от вътрешната страна ще е по-твърда, за да няма евентуално удар в главата. Другата част ще е почти същата като тази на Петър Чех.

В момента не мога да ям сладко, не ми дават никакъв алкохол. Всичко останало е позволено. Спазвам предписанията, защото искам да се възстановя по-бързо. На 25 юли ми предстои скенер на главата. Чуваме се 1 път в месеца с проф. Шота Ингороква, на когото съм благодарен, че ми спаси живота. Искам да благодаря също така на моята приятелка, която беше до мен, както и на всички, които ме подкрепиха.

Не помня как се случи инцидентът. Като се качихме в автобуса, само след няколко минути стана катастрофата. Аз помня единствено, когато се събудих в болницата. Разпитах нашия доктор как се е случило и не можех да повярвам. Радвам се, че съм жив.

Не мога да кажа кога ще се върна във футбола. Надявам се след скенера да ми позволят да почна да правя нещо – бягане, упражнения. Така ми се играе...

Тежко е, защото цяла година се борихме да играем в Европа, а сега само гледам от трибуните. След операцията на коляното знаеш точно след колко време ще се завърнеш на терена, а сега не е така. Когато ми кажат докторите, тогава.

Нямам болки в главата. Не ми се е забило стъкло в главата, а просто се е получил камшичен удар. При него аз удрям главата си в седалката пред мен и след това при връщането евентуално съм се ударил и в седалката отзад.

Всички отбори и фенове в България ме подкрепиха. Даже първият клуб, който го направи и ми пожела бързо оздравяване, беше Локомотив Пловдив. Много съм благодарен на всички.

Сега имам повече възможност да обърна внимание на приятелката ми. Тя също го преживя много тежко. Когато е научила за катастрофата, е получила шок, вдигнала е кръвно и е отишла в спешното. Когато ме видя в болницата, че се чувствам по-добре, вече се поуспокои.

На 18-и трябваше да бъдем кумове на най-добрия ми приятел, но ще има време за всичко. Мечтая близките ми и приятелите да са живи и здрави. Мечтая да имаме дете с моята приятелка. Мечтая Ботев Пловдив да е сред топ отборите и всяка година да играе в евротурнирите. Мечтая и да направя добър трансфер като за последно. Догодина ставам на 30 години. Но най-важното е да сме живи и здрави.
Още по темата: общо новини по темата: 215
07.06.2023
05.06.2023
01.06.2023
31.05.2023
29.05.2023
25.05.2023
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Левски срази Славия и е близо до бронза от волейболния шампионат при жените
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията