ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (3)
Празник по трибуните и загуба на Ботев от Левски при завръщането на стадион "Христо Ботев"
Автор: Стойчо Генов 08:40 / 30.04.2023Коментари (44)4621
Отборът на Ботев (Пловдив) се завърна на своя стадион "Христо Ботев" след 3425 дни прекъсване, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Жълто-черните загубиха от Левски с 0:1 в двубой от 28-ия кръг на Първа лига, който се игра пред пълни трибуни и страхотна атмосфера.

Рикардиньо (65) бе точен за "сините".

Така възпитаниците на треньора Бруно Балтазар останаха 10-и във временното класиране с актив от 29 точки. Те продължиха негативната си серия и вече 6 поредни двубоя са без успех в първенството. Левски се изкачи на четвърта позиция с 51 точки.

Мачът започна с 10-минутно закъснение заради множеството факли и димки, които запалиха привържениците на домакините.

През първото полувреме нямаше нито един точен удар, като опити направиха Джеймс Етоо от Ботев и Ивелин Попов и Филип Кръстев на два пъти от гостите.

Второто полувреме също бе прекъснато за известно време, за да се разсее димът.

В 64-ата минута Ботев пропусна уникална възможност да открие резултата. Капитанът Николай Минков беше изведен по десния фланг и след като надбяга Ван дер Каап, центрира към малкия пеналт. Вратарят Пламен Андреев не успя да докосне топката и я отиде при Антоан Бароан, който на празна врата от 2-3 метра уцели гредата.

При ответната атака Левски отбеляза гол. Груба грешка на Ван Хертъм позволи на Рикардиньо да прати топката в мрежата - 0:1.

Ботев игра в състав:

Хидайет Ханкич, Па Конате (90+8- Самуел Акере), Дилан Мертенс (89- Антонио Перера), Джеймс Етоо (82- Красиан Колев), Николай Минков, Самюел Супрайен, Абдулайе Траоре (90+8- Мартин Секулич), Джаспър Ван Хертъм, Амаду Домбуя (46- Антоан Бароан), Уме Емануел, Роберто Пунчец.

Още по темата: общо новини по темата: 215
07.06.2023
05.06.2023
01.06.2023
31.05.2023
29.05.2023
25.05.2023
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Болката от загубата е по-голяма от радоста за стадиона. След 10 години на село, биваше и да не го напълним. След няколко месеца пак ще се мъкнем по няколко стотин сопола. Видя се, че реалната цена на стадиона е два пъти по-малко.
0
 
 
Пръц. Причините, за подигравки и унижение нарастнаха с още една. Честито.
0
 
 
Само локомотивски лайна могат да са недоволни, при новина за откриване на нов стадион.
0
 
 
Евала на колежанките, добри маркетоложки. Над 3 хил раздадени билета- общини, всякакви дирекции, агенции. Раздавали масово на хората билети по 30-40 бройки само и само да напълнят стадиона. Над 20 човека видях вчера качили снимки- хора, които никога през живота си не са гледали мач по телевизията. Питаш ги- как си купихте билети, как успяхте. Ооо, ами те ни ги дадоха. Реална бройка 12-13 хил. Реална бройка на локомотивците от европейските мачове 8-9 хил
0
 
 
Пак сте същите мърши, селяндури. Айде обратно в мишите дупки.
+2
 
 
И как мина откриването, БотевЪ горди ли са....или нещо май..а?
+1
 
 
Вече утайката на обществото не е бездомна, но е под НЕГЪРСКО РОБСТВО!До сега призивът им беше КОЛЕЖА ИЛИ СМЪРТ, от сега нататък ще е ВСИЧКИ ВЪН, преди това беше христолООФ!!!Заради лумпенизираните им безмозъчни фенове те страдат ли страдат, радват ли ни радват. НЕГЪРСКО РОБСТВО, красота вяра борба...
0
 
 
Само локомотивски лайна може да са недоволни, при новина за откриване на нов стадион в града.
+1
 
 
Някой може ли да ми даде координатите на г-н Антоан Бароан? Искам да го почерпя вечеря, ако не беше той сега щяхме да слушаме за великия ботевЪ от КЮЧЕКИНИТЕ. Вместо това ги е срам да си покажат носовете. Даже и след ПЕТАТА не бяха толкова тихи. Школата в Коматево е мъртва, отборът мъжки на ботевЪ е мъртъв, останаха само шепа лумпени да играят КЮЧЕК!!! Живи ли сте, жълти утайки...
0
 
 
Не е редно когато гониш ВСИЧКИ, да ги оставяш с клубни артикули- срамно е. Кога ще е събличането на НЕГРИТЕ??? Пък и е добре да ги изгоните ВСИЧКИ като един, та кога ще СТРИЖИТЕ главите на НЕГРИТЕ? Имате опит в събличане и стригане, в ботевЪ няма любов, а омраза. В Локомотив пеем ВИНАГИ С ВАС, НИЕ СМЕ СЕМЕЙСТВО ОТ БЕЗГРАНИЧНА ЛЮБОВ!!! ботевЪ е позор, Локомотив гордост, в ботевЪ е събрана утайката на обществото, в Локомотив културата на Пловдив...
Коментарите са на публикуващите ги. Sofia24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията