ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Венци Стефанов: Държа да кажа на премиера, че аз съм гласувал за него. Нека не разочарова такива като мен
Автор: Екип Sofia24.bg 14:13 / 10.02.2022Коментари (0)4865
© БГНЕС
Босът на Славия Венцеслав Стефанов даде пресконференция преди началото на пролетния дял в Първа лига. На нея той коментира думите на премиера Кирил Петков от вчера относно бизнес партньора на Стефанов Младен Михалев. Президентът на "белите" се върна към средата на 90-те години, когато той и Михалев спасяват от фалит най-стария столичен клуб.

"Преди 26-27 години, когато се захванахме със Славия, бяхме твърдо решени, той като бивш спортист и аз като привърженик на Славия, че ще направим всичко възможно привържениците да не останат разочаровани и клубът да не фалира. Видяхме колко много деца искат да спортуват и колко много млади хора обичат този спорт. 

Държа да информирам премиера, че за тези години са минали хиляди деца в Славия. На година са по 500-600 деца, премиерът може да сметне бройката. Ние сме им дали възможност на тези деца да осъществят мечтите си. Възстановили сме максимално всичко, каквото можем, без нито една стотинка задължения, без заеми, без помощ от държавата. Плащали сме си данаците през всичките тези години. Не дължим 30-40-50 милиона, както други клубове. През цялото време Младен Михалев е бил двигател на това нещо. 

Искам точно и ясно да кажа, че нямаме нито една държавна поръчка, нямаме нито един метър магистрали, нямаме нарушения по ДДС. Държа да кажа на премиера, че аз съм гласувал за него. Нека не разочарова такива като мен, защото г-н Михалев се казва Младен Йорданов Михалев, а не Маджо! Ако е играл с него, може да го нарича с това име. Завършил е "Харвард", не "Мара Петлешкова". 

Знам, че ударите са и по банката. Добре е премиерът да обърне внимание на думите на Бойко Рашков, че парите, които са изтеглени от банката, банката няма вина. Винаги при заявка от фирмата, която иска да тегли пари, а на тази фирма парите превежда държавата, това става със съгласието на ДАНС. Банката и ние нямаме функции, за да спрем това нещо. 

Само 8 милиона се изтеглени от нашата банка, а другите хиляди милиони от кои банки са изтеглени? Господин премиер, защо хвърляте в публичното пространство името на един човек, който през цялото време е работил, за да спаси тази банка. Ние сме се борили парите на гражданите да не се загубят. Знаете колко банки фалираха. Нито един човек не е загубил една стотинка от нашата банка. Господин премиер, не ни разочаровайте! Ние сме хората, които са гласували за вас. 

Бъдете така добър или да се информирате точно, или да не говорите неща, които нямат връзка с истината. Аз бих се извинил, след като проверя. Знам, че няма да го направите, но поне си замълчете", коментира Венцеслав Стефанов.
Още по темата: общо новини по темата: 271
25.10.2022
12.10.2022
08.08.2022
28.05.2022
26.05.2022
25.05.2022
предишна страница [ 1/46 ] следващата страница







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
ЦСКА със страхотен обрат срещу Арда в Кърджали
ЦСКА 1948 и Локомотив (Пловдив) не се победиха в Първа лига
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията