ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Галин Иванов: Аз не съм убеден, че Левски ще спечели Купата на България
Автор: Екип Sofia24.bg 22:58 / 05.05.2022Коментари (0)5469
©
Нападателят на ЦСКА 1948 Галин Иванов получи наградата за играч №1 на 28-ия кръг в Първа лига. Той говори за договора си с ЦСКА 1948, поредната шампионска титла, спечелена от Лудогорец, както и за предстоящия финал за Купата на България между ЦСКА-София и Левски.

"Надявам се тази награда да не е последна и да имам поне още двойно по толкова и да съм жив и здрав. Още съм млад - нищо, че съм на 34. Чувствам се добре физически и психически. Като гледам, за жалост, какво идва отдолу, няма да се откажа скоро", започна той.

"ЦСКА 1948 ще се бори за седмото място. Ако спечелим мача в събота, ще се успокоим малко. Нека първо вземем този двубой, тогава ще мислим за следващите срещи. 

Договорът ми с ЦСКА 1948 изтича. Имам вече предложения, но не бързам с отговор. Искам първо да минат всички мачове, да свърши първенството и тогава ще реша кое е най-добре за мен. Ще видим какво ще се случи с нашия отбор и след края на сезона ще се реши къде ще съм. Запитванията са главно от България", каза Иванов.

"Винаги съм готов за националния отбор. Това не подлежи на съмнение. Там има треньор и ръководство. Имам над 20 мача. Опитват се да интегрират много млади футболисти, но това си е решение на треньора. Готов съм да помагам", допълни той. 

"Лудогорец е шампион, а може и още толкова пъти да печели титлата. Там нивото е европейско. Организацията и футболистите са на друго ниво. Другите отбори са колебливи. Лудогорец вземат важните мачове, дербитата. Ние ги бихме, но сигурно още толкова ще са шампиони. 

Сега Левски, ако остане Станимир Стоилов, ще се опитат да ги спрат, но не мисля, че ще успеят. Базата, която има, терените, на които тренира, и стадиона, на който играе Лудогорец. Всеки отбор трябва да има стадион, поне три тревни терена, а после да говорим за резултати, национален отбор и какво ли още не. Докато нямаме един европейски стадион, няма какво да говорим за футбол", заяви Галин Иванов.

Той даде своята прогноза за предстоящия финал за Купата на България. 

"Доколкото чувам, всички мислят, че Левски ще спечели, но аз не съм убеден. Труден мач ще е за Левски, ЦСКА има по-опитни футболисти. Ще има много хора, дано няма проблеми по трибуните", добави той.
Още по темата: общо новини по темата: 271
25.10.2022
12.10.2022
08.08.2022
28.05.2022
26.05.2022
25.05.2022
предишна страница [ 1/46 ] следващата страница







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията