ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (7)
Георги Петков: Ще се върна по-силен, няма да се откажа
Автор: Екип Sofia24.bg 20:35 / 24.02.2022Коментари (0)5049
© БГНЕС
Вратарят на Славия - Георги Петков, сподели подробности за състоянието си след инцидента по време на дербито с ЦСКА-София. Той заяви, че ще продължи да носи екипа на "белите", след като се възстанови.

"Исках да направя тази пресконференция, за да мога да отговоря на всички обаждания и съобщения. Вече се чувствам малко по-добре. Най-важното е, че искам да благодаря на нашия доктор, който ми помогна, за да съм сега пред вас. Искам да благодаря и на господин Стефанов, който направи прекрасна организация. На всички лекари във ВМА. Едно голямо благодаря и на цялото ръководство, на футболистите, всички бяха плътно до мен в този тежък момент за мен. Най-тежко беше за всички тези хора и за жена ми, както и за моята дъщеря.

Всичко обаче е минало, забравил съм го и вече гледам напред. Сега остава да се възстановя и отново да играя футбол, както и да се наслаждавам на това, което обичам", започна той.

"Не съм си помислял да се откажа. Снощи бяхме заедно с президента и доктора на отбора. Моята дъщеря ми каза, че иска още да ме гледа по телевизията.

Имам над 10 операции, които не са ме отказали. Тази контузия ще ме мотивира още повече. Ще ме видите още по-силен. Мога да обещая това нещо. Никога не съм излизал и не съм нападал определен играч или клуб", добави още Петков.

"Кайседо ми писа, отговорих му нормално и човешки. Пожелах му успех. Не съм гледал записа, нямам намерение скоро да го гледам.

Няма да крия, че хора от ръководството на ЦСКА ми се обадиха. Благодаря им! Обади ми се и част от треньорското ръководство. Стоян Колев, Стойко Сакалиев, Христо Стоичков и Гриша Ганчев ме потърсиха, за което им благодаря", завърши Георги Петков
Още по темата: общо новини по темата: 271
25.10.2022
12.10.2022
08.08.2022
28.05.2022
26.05.2022
25.05.2022
предишна страница [ 1/46 ] следващата страница







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията