ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (4)
Бари вкара за победата на Левски, гредите помогнаха на "сините"
Автор: Цвети Христова 19:31 / 01.12.2021Коментари (0)4335
© Dsport.bg
Левски победи Царско село с 1:0 в двубой от 17-ия кръг на Първа лига. Билал Бари реализира победното попадение в 43-ата минута.

Домакините започнаха вихрено мача, като още в първата минута на срещата, Николай Михайлов спаси удар с глава на юношата на "сините" Лъчезар Балтанов. "Царете" владееха по-често топката и създадоха няколко опастности пред вратата на гостите. Във втората минута Васил Шопов шутира от дистанция, топката се отклони в Хосе Кордоба, а след това и в гредата. Димо Бакалов притича, за да довкара кълбото, но се подхлъзна и не успя.

В деветата минута Николай Михайлов отрази удар на Карлос Охене от границата на наказателното поле. Пред "сините" също се откри чудесна възможност да открият резултата след удари на Здравко Димитров и Драган Михайлович, но Янко Георгиев се намеси отлично.

Димо Бакалов бе много близо до това да реализира попадение, след като шутира, но гредата се оказа най-верния помощник на Ники Михайлов.

Сините" реализираха гол две минути преди края на първата част след грешка на Мартин Кавдански. Бранителят не прецени центрирането на Петков, топката попадна в краката на Димитър Костадинов, който комбинира с Билал Бари. Нападателят не сбърка и отблизо прати топката в мрежата за 0:1.

Домакините могат да съжаляват за липсата на късмет в този мач. В 52-ата минута "царете" за трети път не успяха да реализират, след като изстреляната от Стеванович топка се отби от гредата.

Последваха слаби минути и за двата отбора. В 71-ата Радослав Цонев стреля от пряк свободен удар, но Янко Георгиев изби.

В 77-ата минута Янко Георгиев направи двойно спасяване срещу Здравко Димитров.

Левски спечели този мач с 1:0, като това е четвърти двубой в който Николай Михайлов записва чиста мрежа. Това е шеста победа за Левски през сезона.

Царско село: Янко Георгиев, Сашо Александров, Венцислав Василев, Мартин Кавдански, Христо Попадийн, Лъчезар Балтанов, Карлос Охене, Диас Лукас, Ален Стеванович, Димо Бакалов, Васил Шопов 

Треньор: Любослав Пенев

Левски: Николай Михайлов, Драган Михайлович, Хосе Кордоба, Гьоко Зайков, Иван Горанов, Радослав Цонев, Андриан Краев, Димитър Костадинов, Марин Петков, Здравко Димитров, Билал Бари

Треньор: Станимир Стоилов

Още по темата: общо новини по темата: 271
25.10.2022
12.10.2022
08.08.2022
28.05.2022
26.05.2022
25.05.2022
предишна страница [ 1/46 ] следващата страница







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията