ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Стоилов: Все едно сме станали шампиони, ако се класираме за Европа
Автор: Екип Sofia24.bg 10:17 / 06.12.2021Коментари (0)5903
ПФК Левски съвместно с фенклуб "Торсида Кюстендил" организира левскарска среща в града. Наставникът Станимир Стоилов, изпълнителният директор на клуба Ивайло Ивков и председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров обсъдиха проекта "Левски на левскарите" с привържениците от града и региона, съобщиха от клуба.

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков призна, че е шокиран от интереса на феновете към кампанията "Левски на левскарите“. Той разкри това по време на речта си пред привържениците на "сините“ в читалището в Кюстендил. Читалището се оказа недостатъчно, за да побере всички желаещи да присъстват на срещата. 

"Не очаквах такова нещо. Може би трябваше да ангажираме по-голяма зала. Нека да е така, няма по-хубаво нещо. Искам да ви благодаря, за нас е истински празник“, обяви Ивков пред препълнената зала.

"Стана хубаво, че тази среща идва след победата над Ботев (Пловдив). Естествено, не бива да се главозамайваме. Лично на мен тя ми върна спомените от времето, в което Станимир Стоилов за първи път беше треньор на отбора“, коментира изпълнителният директор.

Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори след срещата с феновете в Кюстендил. 

"Ентусиазмът сред нашите фенове е царял цял живот. Надявам се сега да бъде малко по-допълнителен, защото клубът не е в най-доброто си състояние, както спортно-технически, така и финансово. Спортно-техническото ръководство и футболистите сме длъжни да носим радост на хората. Трябва да играем добре, както в мача срещу Ботев (Пд), за да запалим още повече искрата на хората. Тя гори, но и достатъчно да гори, ние сме длъжни да поддържаме искрата на високо ниво“, каза Стоилов.

"Много е рано да се правят сметки. Ако се класираме за европейските клубни турнири, това е все едно, че сме станали шампиони. Виждаме хората, че имат ентусиазъм. Дълг на клуба е да държим тази искра запалена. Хората достатъчно помагат. В момента съществуваме благодарение на привържениците. Петър Хубчев е мой приятел и колега, не искам да взимам отношение по темата.

Спекулациите вие ги създавате, вие си отговаряте. Братя Цоневи бяха на терена срещу Ботев (Пд). Всеки, който тренира добре, след това е на терена. По какъв начин ще го постигнем това, да играе добре един футболист, си е мой проблем", заяви още Мъри.

"Идеята е казана, изяснена. Надявам се да се съберат нужния брой привърженици. След това ще мислим. Не е важно къде ще са акциите, а Левски да бъде спасен. Ще бъде постижение за български клуб, ако акциите са във феновете", завърши треньорът на Левски.
Още по темата: общо новини по темата: 177
14.03.2023
30.05.2022
29.05.2022
28.05.2022
24.05.2022
23.05.2022
предишна страница [ 1/30 ] следващата страница







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията