ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (2)
Станимир Стоилов: Може би това ще ми е най-тежкото дерби
Автор: Екип Sofia24.bg 16:49 / 16.04.2022Коментари (0)7067
©
Наставникът на Левски заяви, че утрешния мач с ЦСКА-София може би ще бъде най-тежкият му подобен двубой. Както е известно, Станимир Стоилов няма бъде на скамейката заради наказание заради червения картон, който получи след последния съдийски сигнал на мача с Лудогорец.

“Надявам се, че ще имаме малко време да отдъхнем. Имаше натрупана умора психологическа и физическа от последните мачове. Сега имаме 24 часа да се възстановим, а и да потренираме. Съжалявам, че няма да мога да съм на пейката. Може би това ще ми е най-тежкото дерби, но аз съм си виновен. Надявам се и без мен отборът да намери правилния път. Имам достатъчно доверие на щаба най-вече в лицето на Цанко Цветанов.

Ние сме минали през толкова битки и нямам никакво притеснение. Естествено не ми е приятно на мен, че допуснах такава грешка. Ще решавам откъде ще гледам мача, но най-вероятно от секторите, които са предвидени за нашите привърженици", каза Мъри.

 

“Алан Пардю е достатъчно опитен специалист, така че не можем да имаме предимство срещу такива колоси в треньорството. Мен обаче не ме вълнува техният отбор, а как ще изглеждаме ние на терена. Уважавам достатъчно много Пардю, за да не го коментирам".

“При нас проблемът е, че имаме малък брой играчи, но ще трябва да изиграме мачовете на високо ниво. Казал съм, че умората е в главата. Привържениците очакват да изиграят мач на високо ниво. Може би футболистите вдигнаха нивото дори повече от очакваното".

“Винаги може да има изненади във футбола особено в тактическо естество. Ние трябва да направим така, че да не допускаме да бъдем сюрпризирани. В дербито обикновено има прераждане на един от двата отбора, които е в по-слаб момент.

Няма човек, който да има претенции за обстановката за футбол. Една прекрасна атмосфера, съдия номер едно, два добри отбора. Стилът на Левски трябва да търсим. Резултатите може да ги има или няма. Левски трябва да е горд, да играе от начало до край в неговия стил, а ако противникът е по-добър, няма какво да направим", каза Станимир Стоилов.
Още по темата: общо новини по темата: 177
14.03.2023
30.05.2022
29.05.2022
28.05.2022
24.05.2022
23.05.2022
предишна страница [ 1/30 ] следващата страница







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията