ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (4)
Наско Сираков: Аз не съм вечен, Левски е вечен!
Автор: Екип Sofia24.bg 13:39 / 09.02.2022Коментари (0)6778
© levski.bg
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков откри кампанията "Левски е вечен". Силният човек в клуба заяви, че няма по-добър пазител на акциите от привържениците на "сините".

"С привържениците на Левски сме провели десетки разговори. Търсили сме най-доброто за бъдещето на клуба. Заедно стигнахме до извода, че трябва да възродим нашия любим клуб. Тук сме да заявим, че искаме да направим първата голяма стъпка с привържениците. Можем да минем през тежки времена, но винаги ще имаме подкрепата на феновете. Аз съм пазител на акциите. Аз не съм вечен, Левски е вечен. Моята задача е да намеря друг пазител на тези акции. 

Няма по-добър пазител от огромната маса от привърженици на този клуб. Тук не става въпрос за цифри, за пари. Колкото повече фенове повярват в това сдружение, толкова по-добре за клуба. Искам да кажа още нещо, с което да завърша. Искаме колкото може по-голяма представителност да има, когато се стигне до сдружението. Първият член на това сдружение ще бъда аз. Там ще влязат съпругата ми, дъщерите ми. Пътят на Левски е най-правилният, ако пазителите на акциите бъдат привържениците", започна Сираков.

"Разчитам и вярвам, че със старта на тази кампания ще стигнем до всеки фен на Левски. Възраждането на Левски минава през левскарите, това казва абсолютно всичко. С тази кампания трябва Левски да стъпи на здрава почва. Аз и Мъри Стоилов сме доказали, че можем да направим печеливш финансово клуб. 

Знаем как да го направим. Просто искаме малко повече сигурност, спокойствие и време. Левски ще е най-младият отбор в първенството, ще бъде един от най-добрите като отбор. Феновете ще го видят в първия мач", завърши силният човек в клуба.
Още по темата: общо новини по темата: 177
14.03.2023
30.05.2022
29.05.2022
28.05.2022
24.05.2022
23.05.2022
предишна страница [ 1/30 ] следващата страница







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията