ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (4)
Иво Ивков с апел към феновете: Парите ви няма да потъват в бездънна яма, а ще са гориво на работещ двигател
Автор: Екип Sofia24.bg 14:04 / 09.02.2022Коментари (0)6808
© levski.bg
Изпълнителният директор на Левски - Ивайло Ивков, показа новата фланелка на тима, на която на мястото на генералния спонсор вече ще стои логото на кампанията "Левски е вечен". Ето какво заяви той:

Днес даваме старт на кампания, която се надявам да е най-силната. Която да даде началото на възраждане на един нов и велик Левски. Кампанията е с име, избрано от привържениците на клуба. Самото име дава послание. Заставам с чисто лице и самочувствието пред вас и ви апелирам да участвате. Напълнете стадиона физически на всеки мач. Ще разчитаме и на онлайн билетите. Това само по себе си е достатъчно да изкупим стадиона - 17 000 места. И то още на мача с Пирин, на който входът ще бъде свободен. 

Каня всички левскари да се поклоним и да се преброим на паметника на Апостола на свободата в 12:00ч на 19-и февруари. Да направим един поход и да пристигнем на стадиона, на който да подкрепим нашия отбор в първия мач за сезона. Имаме треньор, за когото голяма част от левскарите си мечтаят повече от 10 години.

Имаме президент, който със стратегическото си мислене изигра пръв съществена роля за спасението на Левски. Мислим как да надградим и да върнем клуба там, където му се полага. Извървяхме доста дълъг път. Освободихме петима състезатели. Мисля, че дадохме пример как може по един интелигентен и приятелски начин да вземаме решение с нашите футболисти, които за момента не са нужни на спортно-техническия щаб. 

Разделихме се без каквито и да е последици за клуба. Имах щастието да бъда четири дни в Турция с нашия нов отбор, след като е минала голяма част от подготовката. За първи път казвам, че съм изключително обнадежден от начина по-който изглежда отборът. Непримирим и млад отбор, който се опитва да играе модерен футбол. Рано е да обещаваме резултати, но мисля, че сме на правилния път. Хората няма да участват и да хвърлят от оскъдните си средства в една бездънна яма. Ще хвърлят като гориво в един работещ двигател.

Кампанията не е просто пари. Тя започна от самите привърженици, без да ги караме ние. В момента обявяваме, че клуб, ръководство и привърженици сме заедно в това. Не сме станали еднакви, ние сме различни хора. Защо трябва да слагам тавани? Важно е доверието и да не го нарушим. Кампанията има много други аспекти, не са само финансови. 

Крайната ни цел е да бъде пълен стадионът на всеки мач. Ще се отчитаме два пъти седмично. Ако кажете, можем и по-честно да се отчитаме. Лицензирането е специална и специфична тема. Това е наша работа. Имам притеснения всеки ден, но нямам страхове. Считам, че Левски ще получи лиценз. Разчитам и на мощния старт на тази кампания.
Още по темата: общо новини по темата: 177
14.03.2023
30.05.2022
29.05.2022
28.05.2022
24.05.2022
23.05.2022
предишна страница [ 1/30 ] следващата страница







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията